Erol sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 18:31

Media Markt mağazası internet üzerinden Daikin marka klima satın alındı. Servis montaj için geldiğinde, ambalajda hasar olmamasına rağmen ambalaj açıldığında dış ünitede radyatör ve gövdede hasar görüldü. Bununla ilgili Daikin servisi tarafından ekte paylaştığım tutanak tutuldu. Kısaca rapor içeriğinden söz edeyim. Az önce yazdığım gibi net bir dille tutanakta yazılan şöyle: Karton ambalajda hasar görülmedi, ambalaj açıldığında dış ünite hasarlı çıktı. Değişim talep ettik, sanırım 10'a yakın telefon görüşmesi gerçekleştirdim, her seferinde oyalayıcı yanıtlar ile haftalardır işlem bekliyorum. 75 yaşındaki hasta insan emekli geliri ile zoraki 51 bin TL'ye klima alıyor. Defalarca bunu Media Markt müşteri hizmetlerine bildirmeme rağmen hâlâ ve hâlâ incelemede olduğu söyleniyor. Ölümlü kaza incelemesi mi bu yoksa olay yeri inceleme soruşturması mı yapılıyor da haftalar sürüyor? Durum ne, tutanak net, ne diye haftalardır bekletiliyoruz, evde hasta insan var bu yüzden bu klima alındı. Klimanın 2. taksit zamanı geldi ve bir tık ilerleme, ilgilenme veya bilgilendirme telefonu gelmedi. Kış gelince mi karar verilecek? Lütfen bu saatten sonra para iadesi kararı çıkacaksa, bana bu klimayı tekrar alabilecek kadar iade edilsin. 2 ay oldu, ne klima var ortalıkta ne de aynı fiyatlarda da bulacağımı sanmıyorum.

12 Ağustos 2024 18:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Erol S. “Media Markt Daikin Klima Aldım Ve Hasarlı Çıktı.” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 10:25
Erol
13 Ağustos 2024 11:45

İletişime geçildi fakat bir çözüm önerisi sağlanmadı, anlamsız bir telefon görüşmesi oldu, kısacası buraya yanıt yazılmış olması için arandım

Mert sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 17:09
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 20:35
Media Markt Yanlış Ürünü Ve Müşteri Mağduriyeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Arızalı Klima İçin Çözüm Süreci Uzadı, Mağduriyetimiz Sürüyor!

19 Ağustos 12:51
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:41
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Garanti Süresi Yanıltmacası

17 Nisan 18:17