Media Markt Çalışanın Prim Almak İçin Yanlış Bilgi Vermesi

20 Aralık 2023 13:41

20.02.2022 tarihinde Media Markt Antalya Kipa AVM'den Xiaomi Mi robot süpürge aldım ve süpürgem arızalandı. Bunun üzerine teknik servise gönderdim. Servis, benden ücret talep etti. Ücreti kabul etmediğimi, 5 yıllık koruma sigortası yaptırdığımı belirttim ve Media Markt ile iletişime geçmelerini söyledim. Ancak süpürgemi bana geri gönderdiler. Ben de Media Markt'a gittim; orada bana sadece 1 yıllık korumanın olduğunu, diğer yıllarda sadece servise gönderimin ücretsiz olacağını söylediler. Fakat Media Markt Antalya Kipa AVM çalışanı S**** Hanım bana, ürünün 5 yıl garantili olduğunu ve her türlü darbe, kırılma, çarpma, sıvı temasında ücretsiz tamir edileceğini ifade etmişti. Bu çalışanın, prim kazanmak için insanlara yanlış bilgi vermesinden dolayı şikayetçiyim.

20 Aralık 2023 13:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

İrem
İrem
20 Mayıs 2024 12:03

Tüketici Mahkemesi'ne de vermeme rağmen Media Markt yine bir şekilde kendini haklı çıkarttı asla bir daha tercih etmeyeceğim ve çevremdekilere de önermeyeciğim bir mağaza olarak kaldınız

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Satın Alınan Robot Süpürge İçin Sigorta Hizmeti Yerine Getirilmedi

06 Mayıs 2025 12:02
Gülay sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2023 13:55
"Media Markt'in Ümraniye Meydan AVM mağazasından asla memnun değilim çalışanları havali ve kaba fakat genel merkezi arayarak çözdük sorunumuzu. Konuştuğumuz herkes aşırı ilgili ve kibardı sorunumuzu ivedilikle çözdüler çok teşekkür ederiz kendilerine"

09 Haziran 2023 14:33
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
01 Kasım 2024 15:44
garanti-kapsaminda-olmayan-xiaomi-supurge-magduriyeti-1.pdf
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 18:53

Media Markt Kategorileri