Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Yıpranan Deri Ceket ve Yetersiz Çözüm

Beyza
08 Ekim 2024 22:37

Merhabalar;

Nisan 2023 tarihinde Denizli Mavi mağazasından bir deri ceket almıştım. Deri ceketin hemen yıpranıp derilerin soyulması ile ilgili inceleme talep ettim. Geçen aylarda incelemeye gönderdiğim ceket geri geldi. İnceleme olumsuz olduğu için almaya gittiğimde, deri ceketin astarına yapıştırılması gereken inceleme kağıdı resmen derinin üstüne yapıştırılmış. Yine kullanma ihtimali olan ceketi resmen kullanılmaz hale getirip bir de olumsuz inceleme sonucu ile karşı karşıya kaldım. Buna bir çözüm istediğimde bana sadece 800₺ çek verip gönderildim. Şimdi almaya kalkacağım ceketlerin fiyatı 2 bin üstü. Bu mağduriyet durumunu kimsenin umursamaması üstüne sadece çek verip gönderilmesi yetmezmiş gibi, bu kadar haksızlık yapan bir firma olacağınızı düşünmezdim. Bugüne kadar sadece alışverişimi Mavi'den yaparken bu durumla birlikte bu kadar hatalı bir ekip ile karşı karşıya kaldım. Ceketin videosunu ilettim size. Bunun karşılığı asla bir çek olmamalıydı. Bu hatanın ve ceketsiz kalışımın hakkını ancak size mail yoluyla ulaşmam gerektiğini düşünüyorum. 800₺ çek ile sizin mağazanızdan bir ceket alamayacağımı bir firma olarak fiyatlarınızın ne durumda olduğunu bildiğinizi tahmin ediyorum.

Bu personel hatasının düzeltilmesi hakkında bir çözüm bulacağınıza inanıyorum.

Beyza K*****

09 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Beyza K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Ümmü
15 Nisan 2025 16:55

Neonrcn
12 Kasım 2024 01:53

Yakup
28 Aralık 2023 15:50
Mavi Deri Ceket Ürün Ayıbı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Ocak 2025 19:32