Mehmet sonuçtan çok memnun

Kuveyt Türk'ün Kara Listesi Mi Var?

06 Mart 2024 12:56

Yaklaşık bir yıldır taleplerime cevap verme nezaketini bile göstermiyorlar. Ortalamanın çok üstünde olan emekli maaşımı ve çok sayıda fatura ödememi uzun süredir Kuveyt Türk aracılığıyla gerçekleştiriyorum.

Hatta kayınvalidemin emekli maaşı ve faturalarını da Kuveyt Türk'e aktardım. Son aylarda artarak devam eden ve ayda 50.000 TL'nin üzerinde kredi kartı harcamam bulunuyor. Kısacası, ortalamanın oldukça üstünde Kuveyt Türk'e kazanç sağlayan bir müşteriyim. Aylardır zaman zaman yaptığım bazı talepler kabul edilmediği gibi hiçbirine cevap bile verilmedi. 'Bu müşterinin taleplerini dikkate almayın' diye bir fişleme yapıyorlar mı bilemiyorum.

Geçen yıl kredi kartı ile yaptığım bir ödeme için (öğrenci servis ücreti) eğitim ücreti olarak 'taksitlendirme' hakkı talep ettim. 'Fatura varsa gönderin' denildi. Fatura almamıştım ancak öğrenci belgeleri ve kredi kartı dekontunu göndermiştim.

Kabul edilmedi; fatura olmadığı için kabul edilmediğini düşünerek önemsemedim. Bir hafta kadar önce tekrar yaptığım bir servis ücreti ödemesini 26 Şubat tarihinde '[email protected]' adresine fatura ile birlikte gönderdim. Ne aldıkları yönünde ne de bir cevap niteliğinde hiçbir karşılık verilmedi.

Kuveyt Türk'e bu kadar kazanç sağlayan ve daha da önemlisi bir insan olarak cevap verilmeye bile değer bulunmamak çok üzücü olduğu için bu şikayeti yazmak zorunda kaldım. Red cevabı bile verilse bu kadar üzülmezdim.

'Katılım finans kuruluşu' hassasiyetimiz var ancak Kuveyt Türk'ten başka kurumlar olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu vesile ile faturayı buraya da ekleyerek taksitlendirme talebimi yinelemek istiyorum.

06 Mart 2024 13:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)
12 Mart 2024 10:41

Şikayetvar ve Kuveyt Türk'e teşekkürler. Talebimiz dikkate alındı ve olması gerektiği gibi olumlu sonuçlandı. Keşke şikayet yazılmadan bunlar yapılmış olsaydı. Umarım ileride tekrar şikayet yazmak zorunda kalmam.

14 Şubat 2024 10:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 14:52

30 Mart 2024 01:11

09 Temmuz 2025 16:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Banka Şubesinin Eksik Ve Hatalı İşlemleri

19 Ekim 2023 10:25