Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Koton Ürünler De Renk Atması

24 Temmuz 2023 14:33

03 Ağustos 2023 19:29

Koton'dan aldığım 2 adet farklı model ve renkteki şortlarda ikisinde de renk atması oldu. Birinin alış kaydını bulup iade ettim, ancak ikincisinin kaydını bulamadığım için iade veya değişim yapamadım ve elimde pas pas olarak kaldı. Koton ürünlerinde genelde bu renk atması oluyor. Buna çözüm bulunsun. Benim için Koton markası bitmiştir ürünlerin kalitesizliği kadar çözümsüzlüğü kalitesiz

25 Temmuz 2023 17:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için çok üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Konunun çözümü için ürün/ürünlerinizin iç barkodu olması halinde en yakın mağazamızı ziyaret ederek, mağaza yetkililerine ürünü kontrol ettirebilirsiniz. Sevgiler.

26 Temmuz 2023 13:35

Didim şubenize iç barkodu okuttular alış kaydı gözükmediği için iade almadılar o nedenle şikayet dilekçesi oluşturdum iç barkod resmi ekte sunulmuştur

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Ocak 2025 12:04
Koton'dan Aldığım Pantolonlar Renk Solması Sorunu
Koton'dan Aldığım Pantolonlar Renk Solması Sorunu
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
19 Şubat 2024 09:11
"İletişime geçen müşteri temsilciniz çok tatlıydı :) teşekkür ediyorum"
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
19 Haziran 2024 13:30
"İlk gün yardımcı oldular sorunum hemen çözüldü mağaza müdürü Cem Bey’e teşekkür ederim."
Kutlay sonuçtan çok memnun

Kutlay
30 Eylül 2023 23:49
Koton Mont Renk Atma Ve Bozarma
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 10:42

Koton Kategorileri