Feride sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 09:18

2014 model BMW x3 marka otomobilimi 2019 yılında satın aldım. Benden önceki aracın sahibi kışlık lastik ve jant takımını 27/10/2017'de Bostancı Kosifler BMW yetkili servisinden satın almış. Mevsime göre de lastik ve jant değişimlerini yapıp depolama işlemini gerçekleştirmiştir.

En son 8/06/2019 da servis ve jant setini aynı yetkili bayide depolamıştır. Ben bütün bu süreci arabamın servis geçmişinde görmekteyim. 25/11/2023 CMT günü servisle yaptığım görüşmede depolama ücretini ödeyip lastik ve jant değişimini yapmak istediğimi ayrıca bakımında yaptıracağımı ifade ettim.
Çıkan kişi önce bana lastik ve jantların olmadığını aktardıkları başka bir kişi lastiklerin imha edildiğini bir başka kişi ise de lastikler yok dedi. Bu görüşmelerim serviste kayıt altındadır. Ben bütün bunları yazılı beyan olarak istememe rağmen bana kesinlikle dönüş yapılmadı.

Eğer bu problemim çözülmez ise önce mağduriyetimi CİMER'e ve Avrupa BMW genel merkezine kadar götüreceğim. Benim aracımın lastik ve jant seti nerede? Niçin beni Bostancı Kosifler BMW yetkili servisi arayıp resmi bir evrak sunmuyor? Bu lastik ve jant seti değişimim neden gerçekleşmiyor?

Bütün bu sebeplerden dolayı BMW Kosifler Bostancı servisinden şikayetçiyim. Bu mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum.

30 Kasım 2023 14:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
Feride
Feride
30 Kasım 2023 16:49

Sayın yetkili aracın servis geçmişinde depolanma süreci ayrıntılı olarak yazılmış ancak eski araç sahibine teslimatı kayıt altına alınmamıştır. Bu bağlamda cevabınız inandırıcı değildir. Mağduriyetimizi tekrar eder çözümü konusunda acil bilgi verilmesini rica ederiz. Kosifler Oto tanınmış eski bir bayii olarak mağduriyetimizi giderecek bir çözümü sunacağına inancımız tamdır.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servis Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikme Ve İletişim Eksikliği

17 Ocak 2025 18:58
BMW Servis Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikme Ve İletişim Eksikliği

20 Haziran 2023 23:22
Kosifler Oto Kosifler Bostancı BMW Servisinde Aracın Serviste Hasar Görmesi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kosifler Oto BMW 2.20i Fren Servo Problemi, Hayati Tehlike!

11 Eylül 2024 12:07

Kosifler Oto Bostancı BMW Servisine, 64.000 TL Verdim Ama Boşa Vermişim!

03 Ağustos 2023 22:46