Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Estima Tencere Üretim Hatalı Defolu Ve Tava Çizik

01 Ağustos 2024 12:50

9.05.2024 tarihinde estima 8 parça tencere takımı aldım. Kocaeli 41 AVM Korkmaz mağazasından. Maalesef defolu çıktı bir tencere kapağı demir çerçeve içi paslı. Tencere bir kere su kaynattım siyahlık ve dibinde kalkma soyulma oldu. Ve kapağın biri demir çerçevesi gevşek tencere arkasında paslanma. Mağazaya gidip değişim talep ettim fabrikaya gönderdiler göye temizleyip gönderdiler ve fabrika çıkışlı defo olmasına rağmen kullanıcı iyi yıkamamış dediler ve gevşek çerçeveli kapağı tamir ettik dediler ma maalesef paslı kapağı ve gevşek çerçeveli kapağı olduğu gibi yolladılar. Kapağa geri gönderdim ikinci kez. Ve tencereyi aldım evde yine su kaynattım yine siyahlı ve soyulma oldu. Tekrar aradım mağazayı ve dedim getirin kapaklarla yollayalım dediler ikinci kez gittim verdim ve her seferinde 20 gün bekledim 2 ay sonunda bana ikinci kez kullanıcı iyi temizlememiş sorun yok dye yolladılar bu sefer merkezi arayıp dedim defolu ürünü neden benim hatammış gibi gösterip geri yolluyorlar dedim ve para iadesi istedim. Ban yollayın bakalım dediler. Ve üçüncü kez yolladım 20 gün sonra aradım mağazayı bakıp 25.07.2024 tarihinde bana döndüler fabrika evet bu üründe defo var değişim yapılsın dedi. Mağazaya gidip ben paramı istiyorum çünkü güvenmiyorum dedim yapamıyoruz sadece değişim onatı var dediler ve ben başka bir şeyler aldım ve palma tava ve proline tencere aldım tavada defo var iç kaplamasında kabartı kalkıyor kenarında çizik. Yani bıktım 2.5 aydan beri mağdur oldum yeni bir şey aldım onda da sıkıntı var. Hiç memnun değilim param çöp oldu. Ürünleri alsınlar bana paramı versinler. Ürünlerde hep defo çıkıyor. Çok mağdur oldum.

02 Ağustos 2024 09:47 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Tarafımıza göndermiş olduğunuz ürün A1959 ESTİMA tencerelerin incelenme sonucunda farklı ürün ile değişimi onaylanmıştır. Konuyla ilgili mağazaya bilgi verilmiş olup bundan sonraki süreç ile ilgili mağazayla görüşme sağlayabilirsiniz. Bilginize .

Tuba
Tuba
02 Ağustos 2024 11:38

Evet değişim yaptılar. Başka ürün aldım. Onu yazımda belirttim. Fakat yeni aldığım tava da sıkıntı var. Onu da belirttim. Ürünler neden hep sıkıntılı oluyor

Canan sonuçtan memnun

26 Aralık 2023 20:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 16:17
Korkmaz Mutfak Eşyaları İkinci Kez Kusurlu Ürün Teslimi
Gülcivan sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 15:10
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz İade Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 00:48
Korkmaz'ın Paslanmaz Diye Satılan Elektrikli Su Isıtıcısı Paslandı!

04 Nisan 2024 11:30

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri