25 Mart 2024 00:49

Kayseri Koçtaş optimall AVM den Koçtaş basic silikonlu kumsal beji renginde iç cephe boyası satın aldım. İlk kat boya için farklı bir kovaya boşaltıp ilk katı vurduktan sonra nokta nokta lekeler olmaya başladı sonlara doğru.

Boya o kadar açık renkliydi ki karteladakiyle alakası yok. Kuruyunca düzelir dedim ancak boya tavan rengiyle aynı oldu. İkinci katta düzelir dedim kovayı bir açtım ki kovanın içinde her renkten pütürler var. Boya bayat!

Hem boya farklı renk hem duvarı mahvetti rezil oldum. Mağazaya gittim Polisan ile görüşeceksiniz eksper gelecek inceleyecek diyorlar. Bizlik bir şey yok diyorlar. Çıldırmamak elde değil.

Ben Koçtaş'la muhatap olmayacaksam kimle olacağım? O kadar git gel emek harca mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Mart 2024 09:10 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Umut Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Nisa sonuçtan memnun değil

20 Haziran 2025 10:08
Koçtaş'ta Yanlış Boya Rengi Ve İlgisiz Çalışanlar Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
01 Kasım 2023 22:14
Sime sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2025 10:06
"İlgi alaka için özellikle Gökhan Bey'e teşekkür ederim sorunumla hemen ilgilenildi"