Gizem sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 22:28

Merhaba,

Koçtaş mobil uygulaması üzerinden 8 Eylül 2024 tarihinde 2 adet gardırop satın aldık. Ürünler elimize ulaştı ve kurulumunu kendimiz yaptık, çünkü uygulamada "Ürün demonte olarak gönderilir, kurulum müşteriye aittir." ibaresi bulunmaktadır. Bu sebeple montaj hizmeti satın almak zorunda değildik. Ancak montaj hizmeti almadığımız için sorunumuzun dikkate alınmadığını görüyoruz. 2 ürün alıp ödeme yaptık, kurulumunu kendimiz gerçekleştirdik, fakat 1 ay içinde ürünlerin menteşeleri bozuldu.

21 Kasım 2024 tarihinde, Kocaeli/Symbol AVM Koçtaş mağazasına gittik. Danışmadaki hanımefendiye sorunumuzu anlattık ve çözüm talep ettik. Ancak, kendisi "Uygulamadan alınan ürünlerin mağazayı ilgilendirmiyor, mağazadan alınmadığı için yardımcı olamayız." şeklinde kaba bir üslupla bizi geri çevirdi. Çalışanlarınızı seçiyor iken sanırım üsluplarını önemsemiyorsunuz. Yetkili biriyle görüşmek istediğimizde, E**** Bey (soyadını öğrenemedim) geldi. Ancak E**** Bey de, satın aldığımız ürünlerin satıcısının Koçtaş olmadığını iddia etti. Oysa aldığımız ürünlerin satıcısı "Koçtaş"tır.

Tüm yaşadığımız sorunları ve ürünün resimlerini ekliyorum. Koçtaş günlerdir bizi oyalamaktan başka bir çözüm üretmiyor. Gönderdiğiniz ürünlerin menteşeleri bariz şekilde bozuk ve dolaplardan birinin kapağını çıkarmak zorunda kaldık. Mağazanıza gidip aynı ürüne bakarak, gönderdiğiniz menteşelerle mağazada bulunan ürünün menteşeleri arasında bariz bir kalite farkı olduğunu gördük.

29 Kasım 2024 10:19 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Gizem Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Gizem
Gizem
09 Aralık 2024 17:21

Hala çözüm üretmenizi bekliyoruz. 2-3 günde bir arayıp soruna bakıyoruz demekten başka yaptığınız hiçbir şey yok. Rezillik diz boyu. Dolaplarımız içi toz oldu hep kıyafetlerimiz rezil durumda. Paramızla rezil olduk. Bir daha asla ama asla sizden ürün almayacağız.

Amine sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 17:30

08 Mayıs 2024 11:33