Adnan sonucu yetersiz buldu

07 Nisan 2024 21:55
Adnan
Adnan
07 Nisan 2024 11:27

Ürünü alırken Mağaza satış danışmanı her yönü ile çok iyi olduğunu överek anlattı fakat memnun kalmadığınız durumda iade konusunda yardımcı olacaklarını anlattı aksine başka hiçbir şey anlatmadı. Mağazaya gidiyorum beni muhataba alan yok müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum bana ürünü kurduktan sonra iade işlemi yapamayız bilgisini veriyor. Ben ona ürünü kurmadan malın kurulu halde nasıl durduğunu nasıl halde olduğunu anlamadan nasıl karar vereceğimi nereden bileceğim diyorum. Bu gibi şeyleri bana Mağaza satış yetkiliniz hiçbir bilgi vermemesi benim sorunum mu, sizin sorumluluğunuz olmadığı malı satarken satıyorsunuz Herhangi bir sorunda nasılda sorumsuzluk yapıyorsunuz anlamıyorum. Sürekli aynı şeyleri anlatıyor. Bu konu çözülmesin çok farklı yollara başvuracağımı söylemek istiyorum.

08 Nisan 2024 09:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Adnan Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Ek Garanti Kapsamındaki Black&Decker Tabancanın Değişimi Reddedildi Ve Personel Üslubu Kaba

Bilinçli
27 Mart 21:32
ek-garanti-kapsamindaki-black-decker-tabancanin-degisimi-reddedildi-ve-personel-uslubu-kaba-1.jpg
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Beylikdüzü Şubesinde Lavabo Bataryası Ücret Farkı İadesi Talebi

23 Mart 21:28