04 Kasım 2023 18:00

28.10.2023 tarihinde Koçtaş Orbus marka LED avize aldım. Elektrikçi çağırdım avizeyi kutusundan çıkan tavan asma aparatı orijinal olmadığından elektrikçi ücretini ödeyip geri gönderdim. Orijinal parçayı mağaza vitrinindeki modelden söküp bana temin ettiler. Bu arada mağazadaki LED avize yanıp sönüyordu. Niye böyle dediğimde teşhirdekinin arızalı olduğu yanıtı verildi. Tekrar elektrikçi çağırdım ve tavanımızda iki kere delinmiş oldu. Bu arada. Elektrikçi ücretini alıp gitti. Sonuca gelecek olursam avize 5/6 dakika açık kaldıktan sonra yanıp sönerek bana huniyi kafama taktırmış oldu. Bana bu avize 2 misline geldi ve şimdi sökmek için evime elektrikçi gelmiyor. Koçtaş'ı aradım biz alamayız dedi. Ben zararımın tanzim etmek istiyorum. Elektrikçiden alsaydım abla bizim hatamız derdi ücret almadan değiştirip yenisini takardı. Şimdi sizleri Koçtaş'tan alışveriş yaparken 2 kere düşünmeye davet ediyorum. Koçtaş'ı da feedbackleri önemseyip benim için çözüm üretmeye davet ediyorum. Ben hala yanıp sönen avizenin altında bunları yazarken derin nefes almaya çalışıyorum. Mağaza Koçtaş Bedesten Fix Marka Orbus

04 Kasım 2023 18:11 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba Pelin Hanım, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Pelin
07 Kasım 2023 22:04

Merhaba mağazamız beni arayarak ürünü geri alabileceklerini ve ücreti iadesi yapabileceklerini söylediler ben bunu istemiyorum ben bu ürünün sağlamını veya Orbus markalı ürününüze güvenmiyorum ki hem parçası eksik çıktı hem de arızalı çıktı hem de mağazada vitrinde asılı olanda arızalıydı daha kaliteli bir LED avize ile değişimini istiyorum. Orbus verilecekse de denenip yarım saat çalıştırılıp ürün her şeyiyle sağlamdır denilerek değişimini kabul edebilirim teşekkürler

Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Orbus LED Avize Üretim Hatası

Özmen