Önder
07 Ocak 2024 18:19

Koçtaş mağazasında beğendiğim avize ellerinde olmadığı için o gün mağazadaki çalışanlar internet üzerinden montaj hizmetli ürünleri sipariş ettiler. Ödememi yine mağazada yaptım ancak ürünler bana çok geç ulaştı. Bu da yetmezmiş gibi kutusunu montaj ustasının açtığı ürünü kırık gördük. Görseldeki fotoğrafı da kendisi çekti ancak Koçtaş, kurulumu bile yapılmayan ürüne 'kullanılmış' diyerek ret verdi. Bunların dışında kurulum hizmeti olmayan avizelerimin montajı için 700 TL elektrikçiye para ödedim. Diğer 3 avizeyi de o montaj etti. Kırık vb. Bir sorun yok ancak 10 dakika açık kaldıktan sonra ışıklar yanıp sönüyor. Bu durumdan dolayı iade etmek istedim ancak yine 'kullanılmış' gerekçesiyle iadeyi reddettiler. Çok mağdur oldum. Elimdeki diğer 3 ledi kullanmadan arıza olduğunu da bilemezdim. Aylardır paramın üstünde oturuyorlar ve ürünler de onlardan dolayı çok mağdur edici.

07 Ocak 2024 18:40 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Önder Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Önder
08 Nisan 2024 12:12
Ayhan sonucu yetersiz buldu

23 Mayıs 2024 15:54
Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Orbus LED Avize Üretim Hatası

Özmen
30 Aralık 2023 21:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 11:36

04 Kasım 2023 18:00