Ezgi sonuçtan memnun

14 Nisan 2024 20:59

Koçtaş Çiğli mağazasından 2 adet stor aldım. Storların birinin takma aparatı kırık çıktı. Bantla yapıştırıp asmaya razı olduk ancak takıp perdeyi sonuna kadar açtığımızda metal borusu paslı çıktı. Üstelik perdeyi de boyamış pas. Üstelik desenleri bile farklıymış. Kutudaki ürün kodları, resimleri, faturası ektedir. Kusurlu ürünün acilen değiştirilmesini talep ediyorum.

15 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Ezgi Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Sevnur sonuçtan çok memnun

Sevnur
10 Mayıs 2025 19:34
"Teşekkürler. Çalışmış olduğunuz (matexx) firma tarafım ile irtibat geçerek hızlı bir şekilde çözüm üretti urunu teslim aldım kullanıyorum kendilerine çok teşekkürler hızlı servisleri ve anlayışları için"
Aynı Stok Koduyla Farklı Ürün Gönderimi Ve Mağaza Personelinin İlgisizliği

Koçtaş Yenibosna Mağazası Ve AVM Sine Tepki Ve Kınama!

Billur
29 Haziran 2024 13:33
Koçtaş Yenibosna Mağazası Ve AVM Sine Tepki Ve Kınama!
Neslihan sonuçtan çok memnun

Koçtaş'tan Aldığım Stor Perdelerde Kusurlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Neslihan
01 Kasım 2025 19:22
"Sorunumuzu hızlı bir şekilde çözüp yasanan durumla ilgili özür dilediler. Paramız iade edildi. Teşekkür ederim"
koctastan-aldigim-stor-perdelerde-kusurlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-4.jpg
koctastan-aldigim-stor-perdelerde-kusurlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
koctastan-aldigim-stor-perdelerde-kusurlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
koctastan-aldigim-stor-perdelerde-kusurlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

13 Temmuz 2024 12:31
Koçtaş İnternet Alışverişi İade Problemi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 18:04