Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 22:48

Koçtaş internet sitesi üzerinden 1045655776 sipariş numaralı, 06.03.2024 tarihinde satın aldığım Mila TV ünitesi 12.03.2024 tarihinde tarafıma ulaşmıştır. Kurulum sırasında 8 ve 5 numaralı parçaların hatalı şekilde delinmesi sonucunda, ön yüze gelmesi gereken parçaların arka tarafı gelmiştir. Talep numarası 8685566 ile ilgili olarak, evimdeki küçük salonun ortasında, estetik olmayan bir şekilde ürün durmaktadır. Acilen hatalı parçaların tarafıma ulaştırılmasını ve yaşanan mağduriyet nedeniyle montaj hizmeti talep ediyorum. Mağdur edildim ve bundan sonraki süreçte Tüketici Mahkemesine başvuracağımı bildiririm.

20 Mart 2024 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Burak Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Burak
Burak
26 Mart 2024 16:55
Koçtaş İnternet Sitesi Hatalı Ürün Satısı

Dün hatalı parça gönderilmiş sözde gelen parçalar bembeyaz renk benim ürünüm simsiyah bu şekil mağduriyet kabul etmiyorum ücret iademi talep ediyorum evim kullanılamaz halde salonumun ortasında cenaze yatıyor

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 13:48
Kargom Elime Ulaşmadı Koçtaş Ve Evdemo İlgisiz
Kargom Elime Ulaşmadı Koçtaş Ve Evdemo İlgisiz
Meral sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 20:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 08:57
Hava sonuçtan çok memnun