Kenwood 4110 S Model Hamur Yoğurma Makinesi

23 Kasım 2023 17:32

Yeni aldığımız Kenwood 4110 s model hamur yoğurma makinesini 1 2 sefer bile kullanamadık sürekli duruyor kendi kendine. Bu yüzden garanti kapsamında 9 Ekim itibariyle servise verdim. 20 iş günü tamir süresi dediler beklemeye başladık. 20 iş günü çoktan doldu müşteri hizmetlerini arıyoruz parçanın gümrükte olduğunu söylüyor ve ne zaman geleceği belli değil. Her hafta arıyorum her aramamda aynı şey söyleniyor ve bende kanuni hakkım olarak değişim talebinde bulundum fakat değişim talebinede ne zaman dönüş yapılır belli değilmiş müşteri hizmetlerinin söylemesine göre. Parçanın gümrükten ne zaman geleceği belli değil değişim talebine he zaman dönüş olacağı belli değil. Öylece bekliyoruz ve makineyi kullanamadan 6 ay geçiyor. Lütfen değişim yapınız garantisini de yeniden başlatınız beğenerek ve güvenerek aldım bu markayı satış sonrası hizmeti de kaliteli yapınız.

06 Aralık 2023 01:34

Kenwood hamur yoğurma makinemizi kullanmadan arıza verdi ilk 6 içinde yasal hakkım olan değişim istiyorum ama Kenwood değişimi kabul etmiyormuş aylardır bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil kanuna uyun ve değişimi sağlayın aramaktan bıktım hizmet anlayışınız bu mu sizin

Ali
05 Aralık 2023 09:42

Yasal hakkım olan değişim olmasını istiyorum aylardır bekliyorum yasalara uyun ve değişimi sağlayın değişim talebimi neden kabul etmiyorsunuz

Yasar sonuçtan hiç memnun değil

Kenwood - Hakem Heyeti Kararını Uygulamıyor

Batuhan
28 Haziran 2024 17:50

Sultan
23 Ocak 2024 17:37
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
18 Ekim 2023 13:35