Karcher Rcv5 Robot Süpürge Çalışmaması

Erman
06 Kasım 2023 16:18

Robot rcv 5. Kurduğum oda dışına çıkıp temizlik yapmıyor. Müşteri hizmetleri ilgiliydi kurulumu gayet basit şekilde yaptık. Makineyi düzgünce yerleştirdik. Haritalama işini güzelce yaptı. 3 saat bekledikten sonra düğmesine basıp başlattım. Başlattım ama çocuk odasının dışına çıkmadı bir türlü. Bende müşteri hizmetlerini arayıp sorayım dedim. Kapı duvar kimse açmıyor. Sattık hadi kaçtık yapıyorlar. Sonra eşim eve geldi telefondan başlattı standart program ile başlattı yine aynı. Çocuk odasını temizliyor sonra koridora geliyor halı üstüne çıkmıyor geri dönüyor. Hala da çalışıyor ve aynı hareketi yapıyor. Her türlü zeminde çalıştığını söyledikleri için aldım ama halıya bile çıkamıyor. Telefonları açmamaları ise ayrı bir saygısızlık. Müşteri memnuniyeti 24 saat olmadan yerlerde geziyor. Uygulamada 1 puan sadece ilgili müşteri temsilciniz için verdim. Bana bugün cevap verilmezse yarın ilk işim iade olacaktır.

Sema
Sema

Bende de bugün en ince kaymaz tabanlı halıya çıkamadı hep aynı yerde takılı kaldı yarım saat boyunca en son ben elimle taşıdım. Tekrar supurtmek istedim yine aynı şey oldu. Bir de oda oda bazı odaları sadece silme bazı odaları süpürme ve silme açtım. Halıların üzerinde de silme işlemi yapıyordu. Optimum Media Markt den öve öve bitiremedikleri için aldım ama keşke bilindik marka alsaymışım

Merve
13 Mart 2024 11:27