06 Mart 2024 13:14

İyi çalışmalar. İnanın ki şu anda o kadar sinirliyim ki yazarken çok zorlanıyorum. Bu denli köklü bir Alman firmasının bu derece amatör bir müşteri ilişkileri departmanı olması beni gerçekten çok şaşırtıyor. Bir ürün almak istiyorum ve ürünle alakalı birkaç şey sormak istediğimde, sitenize girdiğimde ilk üyeliğe özel %10 indirim gibi bir kampanyayı gördüm. Bundan yararlanmak istiyorum fakat inanın ne ürün hakkında bilgi alabildim ne de bu kampanyayı birine sorabildim. Canlı desteğe bağlanıyorum, soru sorarken yazarken 10 dakika beklememe ve sıra bana gelmesine rağmen yanıt alamıyorum ya da bağlantı düşüyor. İletişim numaranız olan 0850 288 3000'ı arıyorum, 2 kez aradım; birinde 10 dakika, birinde 14 dakika bekledim. Sıra tam bana geldiğinde, telefonun diğer ucundaki kişi sıra bana geldiğinde telefonu açıp kapatıyor ve hattan düşüyorum. Tekrar bağlanmam ve sıramı beklemem gerekiyor. İlk söylediğim gibi, bu denli köklü bir firmanın müşteri ilişkileri departmanı nasıl böyle amatör insanlarla çalışır, aklım almıyor. Halbuki sormak istediğim, öğrenmek istediğim şey 20 saniyelik bir konu; onu bile çözüme kavuşturamayan bir firma olarak kalıyorsunuz. Keza ben ürünü farklı köklü sitelerden (isim vermek istemiyorum) daha uyguna temin edebiliyorken, üretici firmadan daha fazla ücret ödeyerek almak istememe rağmen, sizin bana asla yardımcı olamayışınız beni gerçekten çok şaşırtıyor ve beni yine o köklü sitelerden alışveriş yapmaya teşvik ediyor. Benim sormak istediğim birkaç soruya bile yanıt alamadığım koskoca Karcher firması. Bu şikayetimi ekte göndereceğim resimlerle de göstermek istiyorum ve birinin artık bana ulaşmasını ve bana yardımcı olmasını bekliyorum.

İrem
İrem
Şikayeti Çözüldü

İyi ki almamışsınız. Alsanız daha sinirli ve mağdur olurdunuz.

Soner

Maalesef almış bulundum umarım daha fazla sorun yaşamam.

Nurefşan
13 Aralık 2023 17:22
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
09 Mayıs 2024 09:38
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
29 Nisan 2024 15:09