Kamil Koç Şoförü Uykusuz Ve Gerginse Çalışmasın

Kamil Koç Şoförü Uykusuz Ve Gerginse Çalışmasın
02 Eylül 2023 14:03

2 Eylül tarihinde Kamil Koç Kayseri-İstanbul arası giden 38 aga 885 aracının şoförü biz daha araca yaklaşırken sırtımızdaki kampçı çantalarını görüp "İstanbul'a bu yüzden gitmeyi sevmiyorum çaputlarla geliyorlar" dedi. Bizi aracın diğer tarafından bekletip diğer insanların eşyalarını aldılar. Eşyalar yerleştirilmek üzereyken ise muavine yaklaşıp bagaj parası al bunlardan dedi. İki kişi için üç valiz iki sırt çantası olduğunu istedikleri takdirde çantaları yukarıya alabileceğimizi söyledik. Şoför uykusuz olduğunu susup parayı ödememizi ya da bilet kestireceğini söyledi. Ücret ödemeyeceğimizi Kamil Koç'la görüşeceğimizi söyledik. Buna sinirlenen şoför, muavine "Almıyorsun bunları otobüsüme gitsin ekstra bilet alsınlar"dedi. Kamil Koç Kayseri otogarda çalışanlarla görüştük yaşanılanları anlattık. Şoförün uykusuz ve gergin olduğunu bu otobüse binmek istemediğimizi ücret iadesi istediğimizi başka otobüsle gitmek istediğimizi söyledik. Talepleri kabul etmeyip 300 TL bagaj ücreti kestiler. Uykusuz olduğunu dile getirip gerginlik çıkartıp sataşan bu şoförle 13 saat yolculuk yapmak zorunda kaldık ve bize defalarca o zaman uçakla gitseydiniz dedi. 2 Eylül tarihinde 13.30 Kayseri-İstanbul arası sefer yapan 38 aga 885 plakalı aracın şoföründen şikayetçiyiz. Böyle insanların çalıştırılması yıllardır kullandığımız Kamil Koç kalitesini düşürüyor. Gerekenin yapılmasını arz ediyorum

06 Eylül 2023 16:13 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Günes
Günes
09 Ekim 2023 13:09

Herhangi bir geri dönüş almadım. Mağduriyet giderilmedi.

29 Temmuz 2024 17:18

19 Kasım 2023 00:29
Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 05:31

24 Kasım 2024 13:50