Sevginur
29 Kasım 2024 00:15

Kamil Koç firması ile 68 aby 002 plakalı araç ile 22.11.24-18:30 Bursa-Eskişehir güzergahında iş gezisi için seyahat etmekteydim. Mezitler konumunda (Bursa-Bozüyük arası) arka koltukta oturan bir yolcunun otobüste yangın var demesi ile herkes uykusundan sıçradı, otobüsü kenara çektiler ve yavaşça inip araçtan uzaklaştık. Otobüsün arkasından dumanlar çıkıyordu. Tam 4 saat o soğukta bekledik. Şoför Bey'e servis ya da yedek bir araç gelip gelemeyeceğini sorduk ve bu araçtan sorumlu olduğunu, üst birimlere durumu bildirdiğini iletti. Ve "Araç yönlendirmiştir Kamil k. Hiçbir müşterisini mağdur etmez" diyerek bizi geçiştirdi. Ve biz 4 saat boyunca o havada bekledik. Sonunda da gelip bu aracı tamir ettiler ve insanlar yanan, patlama ihtimali olan o otobüsle 4 saatin sonunda yoluna devam ettiler. Ömrü hayatım boyunca sadece size güvendiğim sizden başka hiçbir firmayla seyahat etmediğim için çok pişmanım. Yazıklar olsun. Bir servis ya da en yakın otogardan bir araç bile gönderemediniz. İade için IBAN bilgilerimiz alındı hala iade de yapılmadı. Zaten sorun para da değil. Bu kadar köklü bir firmanın yaşattığı mağduriyet. Allah'a havale ediyorum. Karar merci olan üslerinizi.!

29 Kasım 2024 11:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

18 Kasım 2023 08:41
Kamil Koç A Yakışmayan Hizmet
Kamil Koç A Yakışmayan Hizmet
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 12:06
Kamil Koç Firması İle Seyahat Etmeyin
Esra sonuçtan memnun

16 Aralık 2024 02:54

Ramazan
24 Haziran 2025 18:09
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
08 Eylül 2023 07:25