Kamil Koç Firmasının Canı Tehlikeye Atması

09 Eylül 2023 12:49

Kamil Koç firmasından 4 Eylül 03:30 otobüsünden bilet almıştım fakat otobüs otogara geldiğinde sağa yatık bir şekilde duruyordu ve biri Altına girmiş onu yapmaya çalışıyordu. Orada bir tereddüdüm oldu zaten binmeme konusunda muavine neyi var aracın diye soruyorum bilmiyorum ki diyor. Nasıl gideceğiz bir sıkıntı olur mu? Tam saatinde varır mıyız? Diyorum ona da bilmiyorum diyor. Sonra bilet satan yere gittim bir şey yok gelirken de öyle gelmiş şimdi sanayiye gidilecek 5 dakikalık işi var dedi. Tamam dedim otobüse bindim. Ama giderken de belli sağa yatık olduğu durduk sanayide 5 dakikalık dedikleri iş neredeyse 25- 30 dakika oldu bitmedi hala bir şeyler arıyorlardı. Yolcularda gelirken çok sıkıntı yaşadıklarını söylediler o saatten sonra o otobüse binemezdim. Valizimi geri aldım. Sanayiden başka bir araçla merkeze geri döndüm ve otobüse binmedim. Burada önemli olan canım hiç kimsenin bir şey bilmediği bir otobüse kendimi emanet edemezdim. Çağrı merkezlerini arıyorum talep oluşturuyorlar güya ona da dönüş yıllar sonra yapılıyor ve genelde olumsuz oluyor bir önceki seferimde otobüste gözlüğüm kalmıştı hemen çağrı merkezini aradım yine talep oluşturdular günlerce ben geri aradım aciliyet bildirdim. Başka bir şey yapamıyorlarmış o kadar güne zaten gözlük dayanmazdı. Otobüsün peşinden gitsem ya da otogarı arasam belki Dr. Ben bulurdum onlara güvenmekle gerçekten hata yaptım. Bu konuda da talep bildirdim ama biliyorum ki hiçbir işe yaramayacak kim bilir ne yazdı kadın ben şikayetimi anlatırken. Bu konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor hiç size yakışan hareketler değil. Ücret iademi talep ediyorum.

PNR numarası: 3103950086

12 Eylül 2023 11:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Büşra
08 Eylül 2024 23:10
Kamil Koç Pişmanlıktır O-biletten De Destek Alamadım
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
03 Kasım 2024 21:03

16 Haziran 2024 03:38
Salih sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 19:38
Kamil Koç İle Kaçırılan Yolculuk Ve İade Talebi