21 Ağustos 2023 13:44

19 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.00'da Ünye-Ankara seferini yapacak olan otobüse bilet aldım. Otobüs Ünye otogara saat 10.00'da gelmesi gerekirken 1 saat geç geldi. Sonrasında Samsun Çarşamba ilçesinde yolculara hiçbir açıklama yapılmadan otobüs servise girdi ve orada yarım saat bekledik. Serviste beklerken müşteri hizmetlerini aradım fakat yoğunluktan dolayı ulaşamadım. Sonrasında Ordu Kamil Koç şubesini arayarak yardım talep ettim bana 'Biz sadece bilet satıyoruz' gibi bir geçiştirme cevap verdiler. Ben de 'Yardım gönderecek mecralara ulaşılabilirsiniz dedim.' Karşıdaki görevli ise ' Israrla sadece bilet sattıklarını söyleyerek telefonu kapattı. Daha sonra yola çıktık fakat otobüsten garip sesler gelmekteydi otobüs tekleyerek büyük bir titreşimle hareket ediyordu. Görevlilere sorduğumda ise otobüsün vitese zor geçtiğini söylediler. Klima gazında problem olduğunu da söylediler. Daha sonra mola da verilmeden Ankara'ya doğru giderken Çorum Delice mevkisinde otobüs tekleyerek artık hareket edemez hale geldi ve yol kenarında sağa çekti. Yolcular olarak otobüsten indik ve şoför telefon görüşmesi yaptı. Daha sonra firma küçük otobüs göndereceğini söylemesine rağmen otobüs gelmedi. Yolcularla birlikte şoför ve personel de oldukça mağdur oldu. Şoförler ve muavin çözüm üretmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar fakat firma bize hiç yardımcı olmadı. Kamil Koç firması şoföre yolcuları arızalı otobüse binmesini söyledi ve bizi tekrar bindirdiler. Daha sonra otobüs 20-30 km maksimum süratle bağırarak ve tekleyerek giderken rampada tamamen durdu ve hareket edemez hale geldi. Otobüsten indik daha sonra yolcular da sinirlendi. Yolcuların bazıları kamyon ve tırlara otostop çekmek zorunda kaldı. Bazı yolcular ise gecikme nedeniyle Ankara'dan yola çıkmak üzere bilet aldıkları seferleri kaçırdılar. Ankara'dan tanıdıklarım araç gönderdi ve beni almak zorunda kaldılar. Ben ayrıldığımda hava kararmak üzereydi ve hala insanlar çaresizce yol kenarında beklemekteydi ve bir çözüm üretilmemişti. Boşu boşuna bilet parası ödedim ve tüm yolcular olarak mağdur olduk. Biz Kamil Koç güvenilir bilindik firma diyerek fazla ücret ödeyerek bilet alıyoruz fakat asla gereken hizmeti görmediğimiz gibi arızalı otobüslerle yolculuk yaptırılıyor. Biletimin de iadesini istiyorum. Bundan sonra asla Kamil Koç'u çevreme tavsiye etmeyeceğim gibi herkese de anlatacağım. Dağın başında arızalı otobüsle mahsur kalmak isteyen varsa bu firmadan bilet alabilir.

25 Ağustos 2023 11:30 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Kamil Koç Otobüsü Beni Almadı, Mağdur Oldum ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

05 Kasım 09:30
kamil-koc-otobusu-beni-almadi-magdur-oldum-ve-musteri-hizmetleri-cozum-sunmadi-1.jpg

05 Kasım 2023 09:09
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
10 Eylül 2023 19:58
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 19:37

18 Haziran 2023 12:41