Kale Seyahat 00:30'da 2+1 Yerine 2+2 Koltuklu Otobüse Mecbur Bıraktı!

Uğur
27 Temmuz 2024 00:48

Kale Seyahat 27.07.2024 00:30 İstanbul - Altınoluk seferinde 2+1 koltuklu otobüs bileti satıyorlar ama gelip bindiğimiz otobüs 2+2 koltuklu. Esenler Otogardan biniş yaptık. Otogardaki seferleri takip eden muavinlerin saygısız tavırları da bu durumun cabası oldu. İster bin git ister iade et diye gecenin o saatinde otobüs bu deyip başından savan bir tavırla muamele edince mecburen binmek zorunda kaldık. Müşteri hizmetlerini de aradım ve aldığım çözüm önerisi sadece şikayet kaydı almak. Bunun dışında yapacak bir şeyim yok deyip başından savmak. Bir daha Kale Seyahat tan bilet almam mümkün bile değil.

28 Temmuz 2024 08:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

28 Temmuz 2024 16:42

Değerli Yolcumuz, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildirim Kale Seyahat Yolcu İlişkileri Birimimize ulaşmıştır. İstek, öneri ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak üzere temsilciniz, sizinle iletişime geçmektedir fakat henüz ulaşamamıştır. En kısa sürede tekrar arama gerçekleştireceğimizi belirtmek isteriz.

30 Temmuz 2024 12:41

Değerli Yolcumuz Uğur bey, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Kale Seyahat Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz . Bize yapacağınız olumlu puanlamalar bizi onure edecektir . Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Uğur
30 Temmuz 2024 13:53

Bana yardımcı olmadınız ve olmuş bir şeyi düzeltemezsiniz. Verilen rahatsızlık bir bilet teklifiyle düzeltilmiyor. Bu yapılan sadece bana değil birçok kişiye yapıldı. Bu yüzden sisteminizi ve çalışanların tavırlarını düzeltmediğiniz sürece bu durum düzelmez. Ve ben kesinlikle sorunun düzeleceğine inanmıyorum. Gecenin o saatinde ister bin ister binme tavrı düzelmediği sürece Şikayetimin devam edeceğini de özellikle belirtiyorum.

Kale Turizm’de Saatlik Gecikme, 2+2 Koltuk Sorunu Ve Kaba Muavin

23 Mart 2026 Pazartesi günü saat 10.15’te Kale Turizm’den aldığımız Bolu Merkez Otogarı – İstanbul Alibeyköy Cep Otogarı...

Eski Ve Sorunlu Otobüs, Yetersiz Hizmet Ve Ekstra Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

25.07.2025 tarihinde obilet.com sitesinden İstanbul Ataşehir otogarından Ayvalık otogarına gece saat 01.45'e, PNR kodu 1...

Tümünü Gör
Kale Seyahat Yolculuğu Yaptım Ve Can Güvenliğimi Tehlikeye Attım

Kale SeyahatYolculuğu Yaptım Ve Can Güvenliğimi Tehlikeye Attım

Hasan
Kale Seyahat Yolculuk Süresinin Uzaması!

Kale SeyahatYolculuk Süresinin Uzaması!

Ali
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat BirDaha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale SeyahatYolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahatİzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif