Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Destek Ve Müşteri Hizmetlerindeki Yetersizlik

14 Aralık 2024 22:04

Defalarca müşteri temsilcilerini arayıp arıza kaydı oluşturmama rağmen, teknik ekip evime gelmeden videodaki arızalara televizyon arızası diyerek kayıtları direkt kapatmış. Müşteri temsilcileri ile defalarca görüşmeme rağmen bir tane teknik ekip evime gelip yardımcı olmadı, ne de bir müşteri temsilcisi geri dönüş yapıp arızayla ilgili bilgilendirme yaptı. Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Taahhüt bozma bedeli yansıtmadan üyeliğimi iptal edin diyorum, onu da yapmıyorlar. Ama taahhüt bozan sizsiniz; sizin taahhüdünüz bana düzenli yayın sağlamak ama bunu beceremiyorsunuz. Bir de üstüne teknik ekibinizin saygısızlığı ile karşılaşıyoruz. Evimize bile gelmeden televizyon arızası deyip geçiyorlar. Ben de bu videoları kullanıp mahkemeye başvurup tazminat davası açmaya karar verdim.

15 Aralık 2024 11:41 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Aralık 2024 12:09
19 Aralık 2024 21:39

Sağ olun ya evime teknik servis adı altında iki tane kendini bilmez adam gönderip elimdeki videoları alıp ertesi gün cevap vereceğini söylediniz bir hafta oldu hala ne bir cevap var ne bir ilgilenen müşteri hizmetlerini aradığım zaman da arıza kaydı kapanmış görünüyor utanın aldığınız para haram olsun size

19 Aralık 2024 21:40

Bir de utanmadan en kısa sürede size yardımcı olacağız diye ilgileniyor Muş gibi davranıyorsunuz

03 Ocak 2025 19:39

Ancak dalga geçiyorsunuz adamlarla şu an sizin uydununuzu attım bir kenara ya normal sitenin uydu yayınını izliyorum

Numan sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 10:44
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Destek Eksikliği Ve Çözülmeyen Arıza Sorunu

09 Şubat 2025 14:47
Doğan sonuçtan memnun

Doğan
11 Temmuz 2023 14:08
"Sorunu çözdüğünüz için teşekkürler ama sorunun çözülmesi için illa ki bahse konu sorunun bu site üzerinden iletilmesine gerek kalmasa keşke... İyi çalışmalar"

02 Ocak 2024 00:13
Kablo TV İ-kutu Akıllı Kutu