Kablo TV Ne İnternet Ne Televizyon Yayını Veremiyor

24 Ocak 2024 10:53

2000 yılından beri Kablo TV hem televizyon hem de internet kullanmaktayım. Sadece üç aboneliğim vardı, bunun birini iptal ettirdim. Sorun hep sorun vardı, her ay 15 gün TV yayını ve internet en az 5 saat kesiliyor. Dün yine akşam 21.00'de kesildi, aradım bu sabah 9.00'da olur dediler. Aman dikkat, evde çalışanlar varsa internetsiz kalıyor. Kablo TV kullanıyorlarsa 13 saattir ne televizyon ne de internet var. İzmir'in göbeğinde yaşayan biri olarak şikayetçiyim. 100 Mbps hız parası ödüyorum, 60 Mbps hız alıyorum, bu konuda şikayetçiyim. İlgili yetkilileri yok sanırım, saygılarımla.

14 Şubat 2024 21:29

Kablo Net sorunlu internet ve TV her ay 3 defa akşam saat 21 de televizyon ve internet kapanıyor ertesi gün görevlilerin gönlü olursa gelip yapıyorlar biz İzmir'in dağının tam tepesinde yaşadığımız için hizmet getiremiyorlar sanırım demek ki köylerde yaşayanlar yazdıklarıyla haklılar

24 Ocak 2024 13:40 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Ocak 2024 13:47

Sayın Abonemiz; Ekiplerimiz tarafından kablo sorununun giderildiği iletilmiştir. Hizmetlerinizi tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Fahri
Fahri
14 Şubat 2024 21:36

Tam bir çözüm getiremiyorsunuz işin ehli eleman yok sanırım 3 aboneliğim vardı 1 tanesini iptal ettirdim sıra sanırım diğer 2 sinde yazıklar olsun millet uzaya sizler yaya kaldınız

12 Haziran 2023 10:17

Onurhan
15 Ağustos 2024 22:01

Gökçe
17 Ocak 2025 20:19

07 Ağustos 2023 10:43
Aydınlık sonuçtan hiç memnun değil

Aydınlık
25 Eylül 2024 23:00