Aydınlık sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 23:00

Kablo TV akıllı kutu sahibiyim. İnternetim de Kablo Net. Kablo TV bir haftadır ağ bağlantısı kesildi hatası veriyor. Televizyon izlerken sol üst tarafta ağ bağlantısı kesildi yazıyor. Akabinde bağlantı yeniden geliyor o zaman da ağ bağlandı yazıyor. Sonra yeniden kesiliyor. En sonunda orta kısımda TV'inizi internete bağlı olmadan izlemek ister misiniz şeklinde bir uyarı çıkıyor. Ona evet de desem hayır da desem internete bağlanmaya çalışıyor ve bu şekilde bu sorunlar üst üste devam ediyor. Servis çağırdım gündüz geldiler öğle saatlerinde 10 dakika falan bekledik sorun tekrar etmedi ama akşam saatlerinde her gün yapıyor. Fotoğrafları paylaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

26 Eylül 2024 09:56 (Şikayetten 10 saat sonra)
26 Eylül 2024 09:56

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

28 Eylül 2024 17:45

Şikayetimden sonra akşam Kablo TV ekipleri geldi. Ancak evde olmadığımdan inceleme yapamadılar. Aynı gün akşam arızanın yapmadığını gördüm şu an için de bir sorun görünmüyor inşallah tekrar etmez herkese teşekkür ediyorum.

29 Eylül 2024 09:15

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Kablo TV Sürekli Kesilen Ağ Bağlantısı Sorunu

02 Aralık 2024 19:02
Kablo TV Sürekli Kesilen Ağ Bağlantısı Sorunu

Onurhan
15 Ağustos 2024 22:01

30 Eylül 2024 23:54
Kablo TV Bir Aydır Çözülemeyen Sorun.
Emre sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 21:02
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 22:31