Murat sonuçtan hiç memnun değil

Uzayan Altyapı Çalışmaları Nedeniyle İnternet Kesintisi Ve Mağduriyet

Uzayan Altyapı Çalışmaları Nedeniyle İnternet Kesintisi Ve Mağduriyet
23 Ekim 2024 20:26

TÜRKSAT Kablo a. Ş. Müşteri Hizmetleri’ne,

Abone numaram 1061219478 olup, Kablo Net internet hizmetinizi 2 yıldır kullanmaktayım. Ancak, son 3 gündür (21 Ekim 2024 tarihinden itibaren) evimde internet hizmeti alamıyorum. Tarafıma altyapı çalışması yapıldığına dair bilgi verilmiş olsa da, bu sürecin uzaması ve hizmetten mahrum kalmam, günlük işlerimi aksatmakta ve mağduriyetime sebep olmaktadır.
Bu kesintinin ne zaman giderileceği ile ilgili net bir bilgi alamamam da ayrıca rahatsız edici bir durumdur. Müşteri Hizmetlerinizin de arıza açılıp çözüldü yazılması da ayrı bir garabet altyapı çalışmasının bir an önce tamamlanmasını ve tarafıma sunulmayan hizmetin ücretinin faturama yansıtılmaması ya da mağduriyetimi giderecek bir çözüm sunulmasını talep ediyorum.

Bu sorunla ilgili acil çözüm talep ediyor ve gerekli adımların bir an önce atılmasını rica ediyorum. Aksi takdirde, tüketici haklarım çerçevesinde daha ileri adımlar atmak durumunda kalacağımı belirtmek isterim.

İyi çalışmalar dilerim.

23 Ekim 2024 22:06

Aynı apartmanda diğer Kablo Net kullanıcısı komşumuz da internet olduğunu öğrendim bu durumda kontrol etmedikleri sisteme standart olarak altyapı çalışması var cevabı veriliyor ayrıca müşteri hizmetleri sisteme ulaşamıyorum deyip başından savıyor.

24 Ekim 2024 09:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Bölgenizde genel bir arıza meydana gelmiş olup sorunun giderilmesine ilişkin çalışmalar sürdürülmektedir. En kısa sürede sorun giderilecektir. Hizmetiniz takibimizdedir. Saygılarımızla.

24 Ekim 2024 09:57

Bölgemizdeki arıza durumunu ezberlettiniz ne zaman düzelecek bir termin var mı o belli değil bugün 4. Gün ve internet yok sorduğum sorulara kurumsal bir firmadan cevap yok maalesef tüketiciyi koruyacak ne gibi önlem aldınız internet veremediğiniz günlerin parasını düşecekmisiniz bu durumu nasıl telafi edeceksiniz belli değil.

25 Ekim 2024 20:35

21.10.2024 Tarihinde kesilen internetimiz eşimin müşteri hizmetlerini aramasıyla daha kötü hala gelmiştir telefondaki görevli modemimizi resetletmiş fakat bu esnada var olan şifrenin iptal olduğu modem üzerindeki şifrenin kullanılması gerektiği bilgisini paylaşmamıştır haliyle kayıtlı olan şifre değiştiği için internet çekmiyor telefondaki görevlide bölgede çalışma olduğunu bu sebeple internetimizin olmadığı bilgisini veriyor 4 gün içerisinde her akşam çağrı merkezini aradım kimi görevli bölgede çalışma var dedi kimisi arıza kaydı açtık deyip kayıt açmadı 4 gün boyunca geçiştirdiler en son 24.10.2024 akşamı insaflı bir görevli bölgede çalışmanın olmadığını görünce arıza kaydı açtı ve 25.10.2024 sabah ekip geldi sonuç arıza yokmuş sebep var olan şifre modem resetlenince sıfırlanmış 4 gün boyunca hizmet alamadığımız internetiniz sınıfta kalmıştır özellikle müşteri hizmetleriniz sınıfta kalmıştır bakıma gelen görevli telefondan destek olmaya çalışan iş bilmez temsilcinin yanlış yönlendirmesi sebepli boşu boşuna interneti kullanmadığımızı bildirmiştir bu yazdıklarımı okuyan insaflı bir yetkili var ise önemseyip karşılık verir yoksa kurum olarak herkes sınıfta kalmıştır. Arıza tüketici kaynaklı olursa 100 TL kesileceği bilgisini paylaşan kurumunuz 4 gün boyunca hizmet almayışımızın kaybını nasıl telafi edeceksiniz. Kurumsallığınız kulağınızın üstüne yatmaksa bu bildirimler dag gibi birikir ve bedelini görürsünüz.

22 Ekim 2023 11:58
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 13:12
Burak sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 09:26

Muhammet