Jale sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 18:05

TÜRKSAT Kablo Net mail yoluyla bildirmediği için internet için almış olduğu hizmet bedelinin yaklaşık 3 katını bir ayda tahsil etti. İş yeri için ödediğimiz internet aidatı taahhüt sonu olduğu ve yenileme yapmadığımız için 3 katı tutarında yani 735 TL olarak geldi. İtiraz ettiğimizde de bildirmek zorunda olmadıklarını bizim takip etmemiz gerektiğini söylediler. Şirket değişikliği istediğimizde internet hemen kesildi ancak cihazlarını iadeye gittiğimizde ikna sürecinde olduklarını 6 gün sonra tekrar gelmemiz gerektiğini söylediler. Yalnız iş yeri olduğu için internetsiz kalmamıza ve ticari olarak bizi mağdur ettiler. Taahhüt sonunda diye bizden 735+250 TL gibi bir rakamı 1 aylık hizmet bedeli diye aldılar. Nereye şikayet edeceğiz ki? Herkes bilerek abone olsun. Teşekkürler.

22 Mart 2024 09:04 (Şikayetten 14 saat sonra)
22 Mart 2024 10:02
Jale
Jale
22 Mart 2024 10:36

Benim kişisel numaram bu tarihlerde ekranı kırıldığı için hizmet dışı kalmıştır. Apple'da kaldığı süre içinde atılmış hiçbir SMS ve mail tarafıma ulaşamamıştır. Madem ikna sürecinde idik Neden hemen internet kesildi? Bekleyebilirsiniz. Her şey parayı alana kadar. Asla kabul etmeyin. Madem taahhüt süresi geçti. Neden normal bir ücreti almayıp 3 katı ücret talep ettiğinizi açıklamıyorsunuz?

18 Ekim 2023 16:35

11 Nisan 2025 11:21
TÜRKSAT Kablo Net Abonelik İptalinde Karşılaşılan Zorluklar
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Ocak 2024 11:56
TÜRKSAT Kablo Net Anlaşmaya Uymama

Büşra
10 Ocak 2024 11:43
Kablo Net Tarife Ve Kesinti Hk.
Kablo Net Tarife Ve Kesinti Hk.

08 Eylül 2023 10:32

Kablo Net Kategorileri