Murat sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net GPON Statik IP Değişikliği

04 Aralık 2023 18:53

Türksat Kablo Net 1000 Mbps statik IP adresi değişikliği için müşteri hizmetlerini aradım ancak mevcut paketimi kapatıp yeni IP adresi başvurusu yapmamı söylediler. Ancak paketim en üst paket olduğu için, taahhüdüm bitene kadar paket iptali ya da değişikliği yapamıyorum.

Şirketime önceden VPN ile bağlanamadığım için yetkisiz giriş denemesi sebebiyle mevcut IP adresim kara listeye girmiş ve yeni bir IP adresi ile yeniden başvuru yapmam gerekiyor. Bu sebeple IP adresimin değişiklik talebi müşteri hizmetlerince olumsuz olarak değerlendiriliyor.

05 Aralık 2023 09:25 (Şikayetten 14 saat sonra)
05 Aralık 2023 12:34

Merhaba, Müşteri hizmetlerinden bir arkadaş aradı ancak sorunumu çözemedi. Sistemler 1000Mbps kullandığım için Statik IP iptaline izin vermediğini, durumu kontrol edeceğini bildirdi. Ben bunun böyle olduğunu zaten problemimi dile getirirken belirtmiştim.

06 Aralık 2023 11:48

Sayın Abonemiz; Tarifeniz 1000 mbps' dir. 1000 mbps'lik tarifelerde sabit IP zorunluluğu bulunmaktadır. Tanımlanan IP adresi zorunlu olduğu için iptali ve tarife değişimi maalesef sağlanamamaktadır. Saygılarımızla.

06 Aralık 2023 12:06

Arkadaşım ben mi anlatamadım, siz mi anlamak istemiyorsunuz? Ücretini ödediğim statik IP'NIN değişikliğini istiyorum! IP adresimin değişimini istiyorum, iptal ya da başka bir şey değil. Milyonlarca olan IP adresimin, değişik bir IP adresi ile değiştirilmesini istiyorum.

06 Aralık 2023 15:54

Bakın bende ıt sektöründeyim ve Statik IP adresi değişikliğinin çok zor bir iş olmadığını biliyorum. Her ay 50TL ücret ödediğim, yani bana kiraladığınız IP adresimi farklı bir IP adresi ile değiştirmenizi istiyorum. IP adresi iptali, Paket değişikliği falan istediğim yok. Yalnızca IP adresimi farklı bir IP adresi ile değiştirmenizi istiyorum. A IP sini b IP si ile değiştirmeniz yeterli. Umarım anlayacağınız kadar basit bir dil ile anlatabilmişimdir. Eğer sorunumu çözemeyecekseniz, lütfen teknik konuda bilgi sahibi birisinin bu şikayeti okumasını sağlayınız. Müşteri hizmetlerinin teknik bilgisinin olmadığı ortada.

02 Mart 2024 16:46
Kablo Net Çözülemeyen Hız Sorunu

06 Mart 2024 18:30

22 Mayıs 2024 14:34
Kablo Net Mağduriyeti (Statik IP Değişimi Ve Teknik Servis )
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Düşük İnternet Hızı Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

08 Ekim 2025 00:07
surekli-dusuk-internet-hizi-ve-cozumsuz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
surekli-dusuk-internet-hizi-ve-cozumsuz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
surekli-dusuk-internet-hizi-ve-cozumsuz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Kablo Net Kategorileri