Mert sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 17:21

Kullandığım fiber internette her gün kopma, yavaşlık sorunları oluyor. Bazen dakikalar içinde bazen de birkaç saat içinde düzeliyor. Ne zaman arıza kaydı oluştursam, şebeke ekipleri müdahale etti, porttaki sorun giderildi, SNR sorunu giderildi gibi cevaplar yazılıyor. Fakat bu sorun her gün yaşanıyor ve ben artık arıza kaydı bırakmaktan bıktım. Aşağıdaki ekran görüntüsünde en son arıza kaydıma baktığınızda, özellikle SNR sorunu çözüldü cevabını kabul etmediğimi ve kalıcı bir çözüm getirilmesini istediğim halde çözüm açıklamasına yine dalga geçer gibi SNR sorunu giderildi yazmışlar. Resmen zamanın çevirmeli bağlantıları gibi manuel internet kullanıyoruz, şebeke ekiplerinin porta müdahale etmesini bekliyoruz. Çevirmeli bağlantıda en azından kendi işimizi kendimiz görüyorduk. TÜRKSAT'ı arayıp bunu anlattığımda da sonuç değişmiyor arıza kayı açıyorlar ve yine porta müdahale edip sorunu gideriyorlar (! ). İnterneti iptal etmek istersem de 2100TL civarı cayma bedeli ödeyeceğim söylendi. Tabii ki keyfi iptal etsem ödemem gerekir sorun değil de verilemeyen hizmet için cayma bedeli istemek çok yanlış. Benim isteğim ya bu sorun kalıcı olarak çözülsün ya da cayma bedeli olmadan aboneliğim iptal edilsin.

08 Mayıs 2024 09:02 (Şikayetten 15 saat sonra)
09 Mayıs 2024 11:15
Mert
09 Mayıs 2024 18:08
TÜRKSAT Kablo Net Fiber SNR Problemi

Merhaba, Ekran görüntüsünde göreceğiniz gibi ekipleriniz tarafından yine aynı cevap verilmiş: "Port genelinde kopma ve yavaşlığa sebebiyet veren sorun giderilmiştir". Bu daha önceki arıza kayıtlarımdan birisine verilen cevapla bire bir aynı. Ayrıca hızda dalgalanmalar aynı şekilde devam ediyor, onu da ekran görüntüsü olarak ekliyorum.

Mert
17 Mayıs 2024 13:09
TÜRKSAT Kablo Net Fiber SNR Problemi

Kablo Net kullanmayı düşünen insanlar için konu hakkında güncelleme yazma gereği duydum. Bu şikayet sonrası bizzat TÜRKSAT tarafından üç kez arıza kaydı açılıp üçünde de ekiplere daireden kontrol ve müdahale isteği yapılmasına rağmen daireye gelen giden olmadı, ekipler tarafından her zamanki gibi müdahale ettik sorunu çözdük gibi şeyler yazıldı. Daha şirket kendi saha ekiplerine söz geçiremiyor, ekipler ezbere iş yapıp kafalarına göre takılıyorlar. Bu sistemle tabi ki problemleri çözemezler. İlgili arıza kayıtlarının ekran görüntüsünü de buraya ekliyorum. Sonuç olarak eve Superonline bağlattım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. TÜRKSAT'a da iptal talebimi ilettim, 2500 TL civarı bir fatura çıkacağını söylediler. Bu konuyu ayrıca Tüketici Mahkemesi'ne taşımayı da düşüneceğim çünkü yaptığım taahhüt karşılığında almam gereken hizmeti alamadığım aşikar ve arıza kayıtlarının ekran görüntüleri de bu durumu kanıtlıyor. Kısacası bu firmadan hizmet almayı düşünenlere, eğer sinir sahibi olmak istemiyorlarsa tekrar düşünmelerini tavsiye ederim.

12 Temmuz 2023 11:36
Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 16:42
TÜRKSAT Kablo Net İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 14:15
TÜRKSAT Kablo Net; Bağlantı Kopma PROBLEMİ-BEDELSİZ İptal Hakkı Reddi
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
22 Ocak 21:33