Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Modem Sorunlarıyla Sabrım Tükendi, Acil Çözüm Bekliyorum

Modem Sorunlarıyla Sabrım Tükendi, Acil Çözüm Bekliyorum
27 Ekim 2024 01:44

TÜRKSAT Kablo Net abonesiyim. Kablo Net internet hizmetlerinden memnun değilim. Hizmete sundukları Netmaster, Ubee modem cihazları sürekli sorun yaşatıyor. Yaşadığım sorunlar hakkında durumu kendilerine defalarca bildirdim. Modemlerinin hizmet kalitesinin çok kötü olduğunu belirttim. Netmaster modemin çok düşük çekim gücü var. Odadan odaya bile yakın mesafede modemle bağlantı kurulmuyor. Sık sık kopmalar yaşatıyor. İsteğim üzerine modemi değiştirdiler. Bu sefer Ubee marka modem getirildi ve aktifleştirildi. Ancak Ubee marka modemde de sürekli internet kullanılamıyor hatası oluşuyor; bağlantı ve iletişim sorunu yaşatıyor. Bundan mütevellit hiçbir şey değişmiyor, yine başa dönüyoruz. Aylık ödediğim abonelik ücretinin karşılığını alamıyorum. Kablo Net DSL modemlerinde çok problem yaşanıyor. Bu durumdan çok şikayetçiyim. Sorun yaşatmayan, doğru dürüst çalışan cihaz istiyorum. Gelinen noktada sabrımın sınırları aştı. Kesin çözüm sunmazlarsa TÜRKSAT ofisi önünde verdikleri modemi ya kırıp parçalayacağım ya da yakacağım ve aboneliğimi hemen iptal edeceğim. Boş lafları da bıraksınlar. Bıktırdılar! Yeter artık! Acilen gereğini rica ederim.

27 Ekim 2024 09:06 (Şikayetten 7 saat sonra)
27 Ekim 2024 10:07
27 Ekim 2024 13:03

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze bilgi iletilmiştir. Yapılacak inceleme neticesinde şikayetiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Saygılarımızla.

Lokman
Lokman
06 Kasım 2024 13:40

Hala daha çözüm yok. Kendi başımızın çaresine bakmaya terk edildik.

Barış

Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek
Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek

30 Haziran 2024 01:50
Kablo Net Devlet Kuruluşunun İnternet Hizmetinde Sürekli Bağlantı Sorunları
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 16:01
TÜRKSAT Kablo Net Sürekli Bağlantı Kopması Ve Çözüm Üretilememesi!
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 14:26

Kablo Net Kategorileri