Erdenay sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net'in Sürekli Kesilen İnternet Sorunu

Kablo Net'in Sürekli Kesilen İnternet Sorunu
Erdenay
23 Aralık 2024 19:39

Bir buçuk yıldır ikamet ettiğim evimde kullanmış olduğum Kablo Net internetten bağlattığım günden beri sıkıntı yaşıyorum.
İnternet kendi kendine kesiliyor, bağlanmıyor ve sürekli kopuyor. 6 MB hız veriyor, neredeyse kötü.
Müşteri hizmetlerini arayıp hizmet bekliyoruz, arıza kaydı oluşturuyorlar, 5 saat içerisinde geleceklerini ve acil olduğunu belirttiğimi söylüyorlar ama gelen giden olmuyor. Geri arıyoruz, uzaktan müdahale ettik diyorlar. Öyle bir hizmet mi var? Hiçbir sorunu çözmeden eve gelmeden uzaktan müdahale ettik diyorlar. Gelen teknik servis de modemde bir şey olmadığını, altyapıdan kaynaklı olduğunu söylüyor. Hiçbir servis hizmet yapmadan geri gidiyorlar. Bu durumdan bıktık, bir çözümünü bulamıyoruz. TÜBİS’e başvuracağım.

24 Aralık 2024 09:51 (Şikayetten 14 saat sonra)
24 Aralık 2024 09:52

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

Şeyma sonuçtan çok memnun

13 Mart 2024 14:15
"Gecikmeli olsa da sorun çözüldüğü için mutluyum. Teşekkürler..."
Kablo Net İnternet Hizmetinden Kaynaklanan Sürekli Kopma Ve Yavaşlık

11 Ekim 2024 22:31
Furkan sonuçtan çok memnun

Teknik Servis Desteği Ve İletişim Sorunu

12 Ağustos 21:28
"Teşekkür ederim uzun uğraşlar sonucu modemim değişti ve şu an kopma yaşamıyoruz süreç keşke daha hızlı olsaydı ama yinede teşekkür ederim"
Teknik Servis Desteği Ve İletişim Sorunu
Kablo Net Kategorileri