Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net TÜRKSAT Komşunu Getir Abonelik İşlemi Hatası

26 Ekim 2023 16:04

TÜRKSAT Kablo Net için komşunu getir kampanyasından faydalanmak üzere komşum ile bir başvuruda bulunduk ve akabinde indirim kodunu içeren bir SMS aldık.
Kampanya başvurusundan önce normal bir başvurumuz vardı ve herhangi bir hizmet ve kurulum yapılmadan o başvurumuzu iptal ettik.
Bundan sonraki süreçte müşteri hizmetleri ile komşunu getir kampanyası ile abonelik işlemlerini yapmaya çalışırken sanki benim daha önce almış olduğum bir hizmet varmış gibi davranıp indirim kodunu kabul etmedi.
Evet daha önce bir başvurum vardı ancak herhangi bir hizmet almadan söz konusu başvuruyu iptal ettim ancak bu başvurudan dolayı kampanyadan faydalanamadım.
Söz konusu hatalı durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

26 Ekim 2023 16:42 (Şikayetten 38 dakika sonra)
Ayhan
26 Ekim 2023 17:25

Lütfen yarına kadar bir çözüm bulun yoksa başka bir firmadan abonelik almak zorundayım. Teşekkür ederim.

28 Ekim 2023 12:38

Sayın Abonemiz; İlgili kampanya kodu tek kullanımlıktır. Bu nedenle ikinci başvuru için onay vermemektedir. Online işlem merkezinden tekrar başvurarak yeni bir kod ile kampanya başvurusunda bulunabilirsiniz. Saygılarımızla.

Ayhan
30 Ekim 2023 09:24

Anlamadığınız bir nokta var herhangi bir hizmet almadım abonelik başlatmadım ama sırf başlamadan iptal ettiğim bir başvurum olduğu için mevcut müşteriymişim gibi çalışıyor sisteminiz. Öncelikle ben sizin mevcut aboneniz değilim önce bu durumu düzeltin.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
16 Ekim 2023 21:53

Satılmış
23 Temmuz 2024 20:30
Kablo Net Sistem Hatası İnternet Hizmeti
Baran sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Engelli İndirimini Uygulamayı Unuttu

23 Mart 2024 12:58