Kablo Net Hala Sorunum Çözülmedi, Zararımı Karşılayın!

15 Ekim 2024 16:29313
14 Ekim 2024 21:30

TÜRKSAT Kablo Net 5 kere aramama rağmen arıza kaydı almalarına rağmen gelen arayan yok. Cep telefonumun kotası bitti

14 Ekim 2024 22:15

TÜRKSAT Kablo Net 5 kez aramama rağmen her seferinde arıza kayıt almalarına rağmen sorunum çözülmedi ve kimse gelip bakmadı. Bu arada cep telefonum internet kotası bitti ve yüklü bir fatura geldi. TÜRKSAT kablo netten şikayetçiyim. Bir an sorunumu çözün

15 Ekim 2024 16:41 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

15 Ekim 2024 16:42

Sayın Abonemiz; Modeminizin online durumunda olduğu görünmektedir. Bağlantılarınızı tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

15 Ekim 2024 17:09

5 kezdir aynı şeyi söylüyorsunuz modem değişecek dediniz. Tamam gönderin kiralık modem dedim tamam dediniz gelen giden yok.

15 Ekim 2024 17:10

Hala modem bekliyorum. Ve 3 kez evde bekledim gelen giden yok.

16 Ekim 2024 13:38

Sayın Abonemiz; Modem siparişiniz oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde kurulumunuz sağlanacaktır. Sürecin takibini sağladığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

17 Ekim 2024 15:09

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Hattınız ile ilgili tüm soru ve şikâyetleriniz için Türksat Kablo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

İnternet Yok, Teknik Ekip Gelmedi Ve Faturada İndirim Talebi

21 Mayıs 12:47397

Kablo Net 100 mgp internet aboneliğim kapsamında 9 Mayıs 2026 tarihinden bu yana evimde hiçbir şekilde internet hizmeti ...

1 Destek

10 Gündür İnternet Yok Müşteri Hizmetlerinden Net Bilgi Alamıyorum

18 Aralık 2025 10:26656

TÜRKSAT Kablo Net abonesiyim, İstanbul Sultanbeyli Adil Mahallesi’nde hizmet alıyorum. 11.12.2025 tarihinde internet yav...

Tümünü Gör
Kablo Net Duyarsızlığı