Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Aboneliğimde IPTV Bağlantı Sorunu

Kablo Net Aboneliğimde IPTV Bağlantı Sorunu
08 Aralık 2024 02:04

Kablo Net'ten aldığım hizmet ile iptv'ye bağlanamıyorum. Antalya adresime ait Kablo Net aboneliğimde bu sorunu yaşamıyorken diğer aboneliğimde bu sorunla karşılaşmış durumdayım. İki kere IP değişikliği yapıldı. Halen sorunum çözülmedi. Konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum.

08 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 7 saat sonra)
08 Aralık 2024 11:47

Sayın Abonemiz; Kablonet hizmetiniz aktif ve modeme gelen sinyallerin standart seviyede olduğu görülmektedir. Bahesettiğiniz uygulama legal bir uygulama olması nedeniyle tarafımızca destek sağlanamamaktadır. Hizmet aldığınız firma ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla.

08 Aralık 2024 13:45

Sayın Kablo Net firması Sanırım bazı konularda bilgi eksikliğiniz mevcut hemen düzeltmek isterim. İptv, illegal yayınlar için kullanılmadığı sürece yasaldır, hiçbir yerde iptv tamamen illegaldir şeklinde bir ibare yer almamaktadır. Keza Turkcell TV+, Digiturk iptv, Tivibu gibi platformlar da iptv hizmeti vermekteler. Bu sebeple tarafıma destek vermek zorunda olduğunuzu düşünmekteyim.

Kıvanç
01 Kasım 2023 22:16

05 Eylül 2025 10:45
kablo-nette-3-gundur-suren-internet-kesintisi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-deneyimi-1.jpg
Ercan sonuçtan memnun değil

24 Mayıs 2024 23:26
Kablo Net - Kablo Net Vs Vs // İptv İzleyemiyorum!

23 Şubat 2025 12:43
Kablo Net İle IP TV Sorunu: Çözüm Bekliyoruz!

24 Şubat 2024 10:56

Kablo Net Kategorileri