18 Kasım 2024 20:36

İnternet hızım 50 Mgbt olarak hizmet satın aldım. Ancak download hızım 3.4 ve altı Mgbt verilmektedir. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde arıza giderilmemiştir. Müşteri hizmetleri çözüm sağlayamamaktadır. Modemi değiştirttiler daha beter oldu. Sayfalar açılmıyor. Bu şikayeti de kendi hat internetimden yazabiliyorum.

19 Kasım 2024 09:23 (Şikayetten 12 saat sonra)
20 Kasım 2024 12:34

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekiplerimiz tarafından hattın şuan ideal seviyelerde olduğu iletilmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Sena
20 Kasım 2024 18:50
İnternet Hızı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Hiçbir şekilde şahsıma ulaşılmadı sorun hala devam etmekte akşam 18.00 sonrası download hızı 1.7 e kadar düşmektedir. 50 Mgbt hizmetim olması gerekirken. Her aradığımda çözülecektir deyip çözüm sağlanamamaktadır.

Sena
20 Kasım 2024 18:53

Yan odadan internet çekmiyor akşam 18.00 sonrası sorun yaşanıyor. Arızayı uzaktan bakıyorsunuz evin içinde çekmiyor uzaktan bunu nasıl anlıyorsunuz eve girmeden ekran görüntüleri beyanımın doğruluğunu kanıtlar niteliktedir. Sizinkinin de doğru bilgi vermediğinizi ortaya koymaktadır.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
29 Ocak 2024 21:28

Oğuzhan
27 Ekim 2023 23:44
Kablo Net İnternetin Sürekli Durduk Yere Kesilmesi

18 Şubat 17:47
Kablo Net'te Düşük Hız Ve Yetersiz Hizmet Sorunu
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 21:04
İnternet Hızında Sürekli Düşüş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu