İtopya'dan Aldığım Hazır Sistem Performans Sorunlarıyla Karşı Karşıya

20 Aralık 2024 13:40942

İtopya üzerinden 'Modart Araç 4' isimli hazır sistem aldım, lakin muhtemelen ekran kartı yeni olduğu ve sıkıntılı olduğundan kullanılamaz bir durumda oluyor. Hazır sistem, herhangi bir oyunda 150 FPS verip herhangi bir şey gördüğünde 40'lara düşüyor ve oyun sanki 30 FPS oynuyormuşum gibi hissiyat veriyor. Bu genel olarak oyunlarda böyle; bazen direkt oyunlarda bozulmalar yaşatıyor. Lakin sistemin iade edilemez olduğunu söylüyorlar ve iade edemiyorum. Sistem neredeyse kusurlu sayılacak bir sistem; bakıldığında parasına nazaran verdiği performans çok düşük. İade etmemin sağlanmasını istiyorum. Hiçbir şeye dokunulmamış vaziyette, sadece Windows'u etkinleştirdim. İade etmemin sağlanmasını talep ediyorum.

20 Aralık 2024 15:53 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla

20 Aralık 2024 17:48
Eki aç

Aşırı fazla takılmalar oluyor oyunlarda onlar olmasa bir sıkıntım yok ve bunun gibi bozulmalar oluyor

21 Aralık 2024 20:09
Eki aç

Kusurlu mal satıp bir de iade kabul etmiyorsunuz bir de işin saçma kısmı genel olarak internet üzerinden alınan ve iade edilebilir bir ürün olması gerek bu ürünü kabul etmiyorsunuz

21 Aralık 2024 20:12

Daha ne diyeyim

22 Aralık 2024 16:58

Son durum nedir mağduriyetin giderildi mi?

İtopya Bilgisayar Tek Kelimeyle K Ö T Ü

İbo
18 Ağustos 2024 07:552.167

Bu yazım sorunlarımı çözmek için değil ben ve benim gibi hevesli bilgisayar toplamak isteyenler içindir. Tam 5 hafta önc...

Tümünü Gör
İtopya Bilgisayar Islak Gelen Sistem Faciası!

İtopya BilgisayarIslak Gelen Sistem Faciası!

Enes
İtopya Büyük Bir Hata İmiş