Cem sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Arızalı Sıfır Ürün, Teknik Servis Problemi!

12 Nisan 2023 14:57

İtopya Bilgisayar'dan sıfır masaüstü hazır sistem aldım, makine yollandı ekran kartını taktım ve çalıştırdım ki ne göreyim bir de? Kasanın en altında power kaynağının olduğu yerden uçak uçar gibi ses geliyor fandan. Hevesim kursağımda kalarak makineyi tekrar paketledim, ilettikleri teknik servis adresine kargo ile yolladım (kargo da 2 gün gelmedi Yurtiçi Kargo Maltepe şubesi, orası da ayrı bir dert). Sonrasında İtopya müşteri hizmetlerini aradığımda bana makinenin 48 saat gözlendiğini ve herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığını ilettiler. Benim şu anki deneyimlerim ve bilgim dahilinde benim evimde powera takıp çalıştırıldıktan sonra fandan çıkan ses, başka bir yerde de aynı şekilde ses çıkarır ama 'teknik servis' e göre herhangi bir problem gözlenememiş. Teknik servisin GSM numarasını istediğimde ise, asla yardımcı olunmuyor ve numara verilmiyor. Şimdi o makine bana kargolanmış bir şekilde geliyor. İlettiklerine göre. Tekrar böyle bir sorun ile karşılaşır isem, Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım. Bana yaşattığınız sadece ve sadece hevesimin kursağımda kalmasıdır. O bilgisayara acilen işimi yapabilmek için gerek duyarken, iki haftadır siparişin hazırlanması sonrasında bu arıza problemleri sebebiyle kullanamıyorum. Çok teşekkürler, bir daha sizden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Lütfen bu konu hakkında da yardımcı olun!

12 Nisan 2023 15:17 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimizle ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla.

Cem
Cem
12 Nisan 2023 15:53

Telefon destek hattınız yazılan raporu bana okumaktan başka bir şey yapmıyor, [email protected]'daki Batuhan Yavuz Bey'den de şikayetçiyim, dünden beri cevap vermiyor maillerime kendisi.

Hasan
Hasan
Şikayeti Çözüldü

Ekran kartını ayrımı yollamışlar bir de

26 Ocak 19:25
hasarli-cpulu-sistem-icin-iade-talebi-ve-satici-sorumlulugu-reddi-2.jpg