İstikbal Mitra Koltuk Takımı Sıkıntılı!

17 Nisan 2024 20:2819.479

17 Nisan 2024 14:15

Şanlıurfa Karaköprü İstikbal şubesinden aldığımız koltuklar daha 6 ay geçmesine rağmen hemen tüylendi üstünde devamlı tüyler oluşuyor kumaş tüy atıyor buna rağmen yetkili servis gelip kontrol ettiğinde kullanıcı hatası olduğunu söylüyor. Oysa ki hiç kullanmadığımız berjerlerin üstünde dahi tüylenmeler mevcut. Servisin karşılamayacağını ücretle yaptırabileceğimizi söylediler ürünlerin arkasında durmuyorlar tüketici heyetine şikayette bulunacağım.

17 Nisan 2024 14:27

Ürünüm henüz 6 aylık olmasına rağmen ilk aylardan beri bu şekilde kendi kendine tüy atma sorunuyla karşılaştım daha öncesinde de İstikbal bayisini arayıp şikayetimi dile getirdim fakat servis kullanıcı hatası olduğunu söyleyip ürünün garanti kapsamında olmadığını söyledi ücretsiz kumaş değişimi olmasını talep ediyorum aksi takdirde tüketici heyetine de şikayette bulunacağım.

17 Nisan 2024 20:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Nisan 2024 11:39

19 Nisan 2024 11:43

İletişime geçip yine de sorunumu çözmediler aynı şekilde kullanım hatası olduğunu söyleyip sorunumu yine çözümsüz bıraktılar. Aldığımız koltukların üstüne oturmamaız gerekiyordu galiba çünkü 1 ay içerinde tüylenmeler oldu. Gerçekten söz de isim yapmış bir markasınız ama hiçbir ürününüz arkasında durmuyorsunuz sizden mobilya aldığıma çok pişmanım kimseye önermiyorum önermeyeceğim.

Yorumlar(9)

Ebru
Ebru
10 Ekim 2025 14:47

Bu şikayetler hiç olumlu sonuçlanmadı mı ya bunlar nasıl firma bende aynı sorunu yaşıyorum muhatap bulamıyorum

Gülcan
Gülcan
22 Mart 2025 11:04

Bu şikayetleri görünce ben de almaktan vazgeçtim az buz bir para değil ne demek tüyleniyor ve kumaşta iyileştirme yapılmıyor. İstikbal isminin hakkını vermeyeceksen bu fiyatlar ne? Ucuz satın da en azından nasıl olsa kalitesiz diyelim!

29 Aralık 2024 19:24

Hocam nasıl oldu? Değiştirebildiniz mi?

Selin
Selin
30 Eylül 2024 08:45

Tamda dun bu urunu almısken. Vazgeçme hakkım var daha gelmedi. Vazgeçiyorum

Abdullah
Abdullah
Benzer Şikayeti Var
27 Eylül 2024 22:43

Banada Bafra aydınlar istikbalden değiştireceğiz diyerek kusurlu ürün teslim ettiler yeni ürün fabrikada hazırlanıyor diyerek 45 gün oyaladılar şimdi de tamir edilecek diyorlar

Olcay
Olcay
1 Eylül 2024 17:28

Bugün alacaktım vazgeçtim teşekkürler iyi ki yorumları okumuşum

Münise
Münise
1 Eylül 2024 15:28

Aynı sorun benim aldığım İstikbal mitra koltukta da var, servis geldi baktı bu normal bir durum dedi ama ilk aydan tüylenme hiç normal değil, çok çirkin bir görüntü oluştu ele de geliyor. Almayı düşünen varsa önerilecek bir ürün değil. Ciddi para verip alıyoruz marka asla ürünün arkasında durmuyor. Buraya bakınca aynı sorunu başkalarının yaşadığını da görmüş oldum.

Önder
Önder
27 Ağustos 2024 09:50

Bende alacaktım şikayet gayet net şekilde belli oluyor bende almaktan vazgeçtim

15 Ağustos 2024 20:10

Bu şikayetiniz sebebiyle sırf bu ürünü almaktan vazgeçiyorum. Bildirmeniz için çok teşekkür ederim az kalsın alacaktım

Tümünü Gör
İstikbal Teddy Köşe Takımı Kumaş Tüylenmesi

İstikbal Teddy KöşeTakımı Kumaş Tüylenmesi

Aylin
İstikbal Mobilya Silince Deforme Oldu!

İstikbal MobilyaSilince Deforme Oldu!

Ugur

Gökhan
İstikbal Hatalı Ürün

İstikbal Hatalı Ürün

Filiz
İstikbal Şu Hale Bakın Koltuklar Ne Halde!

İstikbal Şu HaleBakın Koltuklar Ne Halde!

Sumeyra

Öne ÇıkanKonular