İlhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 13:29

07/05/2022 tarihinde aldığım oturma grubunda sorunlar yaşamaya başladım. Sorunlarımdan birincisi; Lena antrasit renk olan kanepede ve aparatlarında sürekli tüylenmeler olması, ikincisi; Lena sarı renk olan kanepede ve aparatlarında renk solması ve siyahlaşan bölgelerin başlamasıdır. Bununla ilgili yetkili servisi çağırdığımda, sarı kanepede yapacakları bir şey olmadığını, bunun garanti kapsamına girmediğini söylediler. Antrasit renk olan kanepede ise ilk başta bir sorun olmadığını, ben ısrar edince tela takviyesi yapıldı. Ancak benim sorunumun çözümü sadece bu değildi. Yastıklarda da aynı sorunu yaşıyorum. Sorun iki üründe de kumaştan kaynaklı deyince, 'öyle bir şey olmasına imkan yok' deyip yaptıkları işlemin fişini çıkarıp gittiler. Bizim sorunlarımız çocuk kandırırcasına yöntemlerle mi çözülecek? İstikbal'de benim para verdiğim ürünün sorununun giderilmesi için ben tekrar o mağazanın teknik ekibini de gönlünü edip yalvarırsam mı sorun çözülecek? Bunun adı iki yıllık garanti değil, iki yıllık sizi avutma süremiz zaten, sonrası bizi ilgilendirmiyor demekle aynı şey oluyor. Bu sıkıntılarıma bir çözüm yolu üretilecek mi, yoksa 'Biz paramızı kazandık, sizden bundan sonrası umurumuzda değil, bundan sonrasında ister alışveriş yapın ister yapmayın' bakış açısı mı olacak?

21 Kasım 2023 13:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Aralık 2023 10:18

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2023 10:20

Herhangi bir bilgi aktarımı yapılmadı iki haftadır müşteri hizmetlerinden arayıp ekiplerimiz sizinle iletişime geçti mi diyorsunuz kimse geçmedi deyince sonra tekrardan talep açtık sizinle iletişime geçecekler diyorsunuz daha ne kadar beklemek gerekiyor bu süreç için merak ediyor insan

21 Mayıs 2024 18:06
istikbal-lena-koltuk-takimi-renk-solmasi-ve-urun-tuylenmesi-1.jpg

Klasik İstikbal sorunlarıyla uğraşmaya devam uzun sure uğraşmamla koltuk kumaşları değişimini onayladınız şimdi de kumaşlardan koltuk sırt dayama yastıklarının bir koltukta deri şerit var birinde yok garanti dediğiniz yine böyle fiyasko atacağım fotolara bakarsanız ikisi farklı marka gibi duruyor birini istikbalden birini de çarşıdan aldım derim soran olursa İstikbal boşuna para harcamak için ideal bir yöntem

21 Mayıs 2024 18:07
istikbal-lena-koltuk-takimi-renk-solmasi-ve-urun-tuylenmesi-1.jpg

Bu da diğer kanepe

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 14:48
İstikbal Marka Koltuklar İçin Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği
Melis sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 12:14

07 Şubat 2025 00:07

29 Kasım 2023 00:15
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 18:34

İstikbal Kategorileri