12 Kasım 2023 17:536.473

MASKO mobilyacılar aldığım blanca koltuk takımı 13 Eylül 2023 te teslim edildi. 3 lü koltukta süngerde çökme ve kumaşta potlaşma şikayetiyle başvurduğum şubeyle iletişime geçerek oturum bölümünün değişimi 2 hafta sonra yapıldı. Ama kumaştaki esneme ve potluk dahada kötü durumda devam etti. Tekrar aradığımızda geri dönüş yapılmadı. Yeni aldığım koltuğun görüntüsü 5 yıllık görüntüsünde. İstikbal gibi bir firmaya yakışmayacak bir görüntü. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

20 Kasım 2023 22:34

Aldığım blanca koltuk takımıyla ilgili şikayetim üzerine 20 Kasım'da servis geldi. Belirtmiş olduğum hataların normal olduğunu söyleyerek şikayetlerimi bizzat gördüğü halde onaylamayarak rapor yazdı. Ben kumaştaki bu görüntülerin kabul edilebilir bir durum olmadığı konusunda ısrarcıyım. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Göndereceğim fotoğraflarda da bunu görebilirsiniz. Kumaşın değişmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2023 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Kasım 2023 13:31

Yasemin
13 Kasım 2023 13:33

Teşekkür ederim ilginiz için

Yasemin
20 Kasım 2023 11:27

Servis geldi. Tamamen normal olduğunu söyledi. Benim şikayet ettiğim konularla ilgili tamamen aksini iddaa ederek müşterisini bugüne kadar hiç koltuk kullanmamış kullanma talimatı okumamış biri gibi nitelendirir tarzda konuşarak rapor yazdı gitti. Bir daha mı asla İstikbal ürün almayacağım. Tavsiye etmeyeceğim. Yazıklar olsun.

Yorumlar(5)

Özlem
Şikayeti Çözüldü
9 Aralık 2023 02:55

Bence bu kumaşta sıkıntı var bende iki aydır kullanıyorum benim koltuğumda da oturup kalkınca potluk oluyor henüz 2aylık koltuk

Kezban
Şikayeti Çözüldü
12 Kasım 2023 18:08

Bende bu blanca serisinden aldım benimkinde gıcırdama sesi vardı sizde de var mı acaba böyle bir sorun

Blanca Koltuk Takımı: İlgisiz Servis Ve Kumaş Sorunları

20 Ekim 2024 17:286.566

Merhabalar. 13 Eylül 2023 tarihinde teslim edilen blanca koltuk takımındaki şikayetlerimizi daha önce birkaç kez servis ...

İstikbal MASKO Mobilya Teslim Sorunu

13 Eylül 2023 16:152.302

"Teşekkürler"

Üçlü Koltukta Tekrarlayan Kumaş Deformasyonu Mağduriyeti

16 Temmuz 2025 14:402.447

Merhabalar. 2023 Eylül 13'te teslim aldığım blanca koltuk takımının üçlü koltuğunda üç kez değişmesine rağmen kumaş defo...

Üçlü Koltukta Tekrarlayan Kumaş Deformasyonu Mağduriyeti

Cihat
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal OturmaGrubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal MitraKumaş Sıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra

Öne ÇıkanKonular