İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye Yardım Parası

12 Kasım 2023 12:0811.209

Acaba Anlamadım Neyi bekliyorlar. Okullar açılalı ne kadar oldu Sözde bu Kırtasiye yardım parasıydı Ama herkes bir şekilde o paraları kendi cebinden ödedi. Çocukları için. Benim anlamadığım ne biliyor musunuz Madem böyle bir şey yapıyorsunuz Ben sizin yerinizde olsam Eylül'ün ortasında yaparım insanları zor. Çocuklar için. Mağdur etmem daha da bir tarih belli değil Yani bu para ne zaman yatacak. Ben oku diye.

5 Aralık 2023 01:07

Sen oku diye yardım parası Sözde adı Kırtasiye parası siz neyi bekliyorsunuz Ben anlamadım 15 karne tatili gelecek Bir dahaki ay bekleyin yazın verirsiniz artık Ben ümidi kestim sizden gerçekten 153'ü aradım daha tarih bile belli değil yani her sene zaten geç yatıyordunuz bu sene daha geç yatırıyorsunuz o da belli değil yatacak mı gerçekten Ben beklemeyi bıraktım

12 Kasım 2023 17:42

Yani bence bu işlem haziranın ortası yani okulların açılacağı zamana kadar yapılması lazımdı Yani şu an insanlar şu ekonomik durumda zaten sıkışık bir nebze de olsa rahatlayacağımız zamanda hala süreci devam ediyor süreçte neyin süreci Ben anlamadım ki Yani bir an önce sürecin sonuçlanmasını istiyorum hem Kırtasiye parası adına yapılan bir uygulama Sizce okullar açılmış ve 2 ay olmuş hala insanlar para bir bekliyor bu birazcık mantığa sığmıyor bunun bir kolaylığını yapmanız lazım Ona göre insanların planları projeleri var yani ne bileyim bize okulun aidatını ödeyebilir ya da kitabını alabilir ya da çocuğun formasını alabilir gibi şeyler yani o kadar örnekler var

14 Kasım 2023 12:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58920814848 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

26 Kasım 2023 00:27

Bana bir açıklama yapılmadı e-posta Adresi ver bir mesaj yollamışsınız o kadar o da yani açıklayıcı bir mesaj değil sadece bir şeyler yazmışsınız Yani bu senin Kırtasiye parasıyla alakası olmayan her şeyi yazıyorsunuz yani şimdi bu okullar açılıp Bayağı bir oldu yani Kırtasiye adınız dediğiniz parayı bence başka bir ad koyup insanlarla dalga geçiyorsunuz yani kasımın sonunda geldi ne bekliyoruz yani ya da Ne bekliyorsunuz Niye bir açıklama yapmıyorsunuz Her sene aynı geçen sene Ben o kadar yapmana rağmen faydalanamadık bu sene ne olacak Onu merak ediyorum yani ben de siz geri dönüş yapıldı WhatsApp hattından ya da 153'ten ulaşabilirsiniz diyorsanız ama ben sizin insanlar tatmin edici bir açıklama yapmadığınız için şaşırıyorum Yani ben bir şekilde o çocukların ihtiyaçlarını karşıladım Ben şaşırıyorum başka bir şey demiyorum her Sen aynı muamele insanları süründürüyorsunuz başka da bir şey yapmıyorsunuz

İlhan
İlhan
Benzer Şikayeti Var
1 Aralık 2024 10:12

Muhtemelen para çalıştırılıyor faiziyle para artsın zaten para tasarruf bahanesiyle algı oluşturulup para dip yaptığından olmasın verilmemesi şu bir gerçek, zamansız iş yapılıyor aralık 1 olmuş hâlâ ses seda yok her şey güzel olacak tı hani

Turgut
Turgut
Benzer Şikayeti Var
27 Kasım 2024 13:56

Sen oku diye yardımlar yatımı acaba sanırım alan var

İbb Sen Oku Diye Yardım Parası

Sude
20 Kasım 2023 12:262.875

Okullar açılalı iki ay oldu hala kırtasiye paraları yatmadı. Sözde bu kırtasiye yardım parasıydı ama herkes bir şekilde ...

1 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye

Sevcan
29 Kasım 2023 01:162.771

Sen Oku kampanyasına başvuru yaptım. Özel bir çocuğum var ve kırtasiye yard...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk SütBozuk Çıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri