İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evimiz Yandı İtfaiye Raporumuz Var

29 Aralık 2023 22:07

Ben, Hamza Y**********, evimiz yandı. Biz Bakırköy'de oturuyoruz. Ben engelliyim ve yardım istiyorum. Sokakta kaldık. Yeni Mahalle, Aksu Caddesi, No: 1, Bolu 1, Bakırköy, İstanbul'da ikamet ediyorum. İsmim Hamza, T.C. kimlik numaram 636*****398. Eşyalarımız yandı, biz kurtulduk. 153'e yardım istedik. Gelip inceleme yaptılar ve gittiler. 'Mesaj gelecek, bekleyin' dediler. Tüm ev eşyalarımız ve kiralık evimiz kullanılmaz halde. Gidecek yerimiz yok. Malatyalıyız ve orada da deprem oldu. Babaannemin evi vardı, yıkıldı ve onlar da vefat ettiler. Babam 59 yaşında, kalp ve tansiyon hastası, herhangi bir geliri yok. Annem ev hanımı. Babam yanan evimizi tamir etmeye çalışıyor ancak ne malzeme var ne para ne de eşya. Biz çok şükür iyiyiz, lütfen devletimiz bize yardım etsin. Kış ayında soğukta annem sürekli ağlıyor. Saygılarımla arz ederim, Hamza Y**********.

01 Ocak 2024 09:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59207460681 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Saffet sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 23:42
İbb İlgisizliği Ve Ayrımcılığı