İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyük Şehir Belediyesinden Beklemediğim İlgisizlik

07 Haziran 2023 23:37

Köpeğimi gezdirirken sokakta ayağı kırılmış kemik dışarıda yavru bir kedi buldum. Özel bir veterinere götürdüm 153 aramanız gerektiğini söylediler. Aradım dönüş yaptılar saha ekibine videoyu gönderdim 1 dakika içerisinde dönüş yaptılar veterinerin verdiği karar şimdilik yapılacak bir şey olmadığı kanaatinde oldu 1 dakika içerisinde bu kararın alınması benim kimsenin ilgilenmediği kanaatine vardı İBB nın daha duyarlı olmasını beklerdim. Artık bir daha oy falan yok

08 Haziran 2023 09:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57096102864 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

26 Mayıs 2023 20:17
Hayrullah sonuçtan memnun değil

25 Ağustos 2023 09:52
Arif sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 01:16

05 Ağustos 2024 13:40
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 153 Ve Tepeüstü Veteriner Hekim İlgisizliği
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 153 Veteriner Hattının Vicdansızlığı

22 Temmuz 2023 18:03