Nuri sonuçtan hiç memnun değil

İBB Belbim Usulsüz Kart Kullanım Cezasının İptal Edilmesi

05 Haziran 2024 23:17

Ve cevaben; ıbb: 1-59721052985 numaralı başvurunuzun cevabı: Başvurunuz incelenmiş olup, kişisel kartların farklı bir kişi tarafından kullanılması halinde usulsüz kullanım bedeli uygulanmaktadır. Kartınız kullanıma kapatılmadan önce usulsüz kullanım tespit edilmiştir. Söz konusu usulsüz kullanım bedeli ödenmeden yeni kart üretimi yapılamamaktadır. Kart sorumluluğu kart sahibinde olduğundan usulsüz kullanım bedeli kart sahibine yansıtılmaktadır. 6370600544126143 seri numaralı kartınız Metro A.Ş. güvenlikleri tarafından yapılan kontroller sonucunda usulsüz kullanım blokesi ile kapatılmıştır. İlgili otoriteden tutanak talebinde bulunabilirsiniz. Tarafımızdan farklı işlem sağlanmamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Şeklinde cevap verdiler. Ben üzerine bastırarak kendilerine şunu ilettim: Ben kartımı çok aktif olarak kullanmıyorum. Ne kadar usulsüz kullanım olmuş bana açıklayın diyorum, cevap yok. Kim kullanmış, niye kullanan kişiye işlem yapmıyorsunuz da bana ceza kesiyorsunuz diyorum. Belbim'den isteyebilirsiniz diyorlar ve yine cevap yok. O zaman 153 ne işe yarıyor merak ediyorum. Ve son olarak kartım 4 Şubat 2024 tarihinde usulsüz işlemden kapatılmıştır. Tarih şu an 5 Haziran 2024, tam 4 aydır kartım yok ve kullanamıyorum. Kartımın tekrardan düzenlenerek hiçbir masraf ödemeden tarafıma takdim edilmesini istiyorum.

07 Haziran 2024 08:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60898438072 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Nuri
Nuri
10 Haziran 2024 18:29

"Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder" demişsiniz ne süreci ben yazıyorum siz yazının içeriğini okumadan ne istendiğine bakmadan nasıl bir mağduriyet yaşattığınızı bilmeden cevaplıyorsunuz Cevaplayınca sorun çözülmüş mü oluyor anlamadım. Bir zahmet önceki kullanımlarıma bakın, detaylandırın her şey elinizin altında, Defaten söylüyorum madem yakaladınız kullanan kişiyi neden bana söylemiyorsunuz, niye ona ceza kesmiyorsunuz da bana ceza yağdırıyorsunuz. Anlamıyorum.

15 Ocak 2024 23:31

05 Aralık 2023 23:21
Ege sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 22:51
İBB'nin Usulsüz Kullanım Olmamasına Rağmen İETT Kartımı Bloke Etmesi
Ada sonuçtan hiç memnun değil

İBB Sistem Hatası Anne Kartıma Ceza Olarak Döndü

02 Ağustos 2024 09:52