Ada sonuçtan hiç memnun değil

İBB Sistem Hatası Anne Kartıma Ceza Olarak Döndü

02 Ağustos 2024 09:52

Anne kartım kayboldu ve iptal etmek için 153 ü aradım. Personel arkadaş kartı iptal ettiğini ve şu anda usulsüz bir kullanım olmadığını belirtti. Cezai işlem olduğunu bildiğim için hemen kapattım ve kontrol etmelerini rica ettim. Sonra tekrar başvuru rica ettim sistemlerinde bir sorun olduğunu bu sebeple başvuru yapamadıkları sorunun genel olduğunu yaklaşık 20 gündür sürdüğünü söyledi. Bugün sorunun geçip geçmediğini kontrol etmek için aradım ve kartımın usulsüz kullanımdan kapatıldığını öğreniyorum. İptalinizin sisteme düşmemesi sizin hatanız keza herkese usulsüz kullanım denip geçilmiş sistemde işlem yapamadıkları için buna başvurduklarını düşünüyorum. Sizin sistem hatalarınızın bedelini vatandaşlar ödemek zorunda değil. Bu cezayı kabul etmiyorum gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

05 Ağustos 2024 09:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

11 Mayıs 2024 16:49

29 Nisan 2024 23:44