İş Bankası Takas Yoluyla Tahsilat Saçmalığı!

İş Bankası Takas Yoluyla Tahsilat Saçmalığı!
26 Mayıs 2024 01:19

Takas yoluyla takip borcu tahsilatı adı altında hesabıma yatan 17.01.2024 saat 02.41'de 5100 TL ve 17.01.2024 saat 05.33'de 3740 TL'mi saniyeler içerisinde hesabımdan çekilmiştir. Yazıktır günahtır bütün paramı çektiler biz ay sonuna kadar ne yiyip içeceğiz. Beş kuruşsuz kaldım. Acilen tarafıma paramın iadesini istiyorum hem de acilen bütün paramızı almanız suçtur günahtır yahu.

Aynı durum bende de var kardeşim hesabıma gelen mükelleflerimin vergilerini takas yoluyla sünger gibi çekiyorlar. Eyy İş Bankası Çayırova Çayırova öderken iyiydi soruyorum aç mı kaldınız? Parayı yatıracağım kusura bakmayın borcunuz artık takipte diye cevap verdiniz. 17:05'te ödemem geldi ödeyeyim dedim parayı da göndermiş bulundum. Cart diye takas yoluyla tahsilat adı Altındağ parayı çektiniz. Ondan sonra hesabıma gelen tüm paraları pervasızca çektiniz. Biz alacaklılarımıza böyle yapamıyoruz. Ben müşavirim bazen mükelleflerim vergi ödemelerini atıyorlar hesaba görsele ekledim aldığınız para benim değil mükellefimin vergisiydi yazıklar olsun. Tüm kanuni haklarımı arayacağım bana ait değil emanetti o çektiğiniz para benim iş ilişkilerimi bozamazsınız.

Taner D****

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
15 Temmuz 2024 02:56
Memnun Değilim İş Bankası'ndan
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Takas Yoluyla Takip Borcu Tahsilatı

17 Ocak 2024 13:28

Süleyman
18 Şubat 2025 18:17
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 23:08

İş Bankası Kategorileri