Anil sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Promosyon Ödemesinde Herkese Eşit Tutum Göstermiyor

21 Mayıs 2024 23:49

Kamu personeliyim. Şubat ayında İstanbul’a tayin oldum. Maaş ödemelerin için İş Bankası Yeditepe şubesinden hesap açmam gerekti. Promosyon hakkım olduğu söylendi, gerekli başvuru, gerekli evraklarla yapıldı. Aradan 2 ay geçmesine rağmen promosyon ödemem gerçekleşmedi. Sürekli haftaya yatacak, önümüzdeki haftaya yatacak vs denerek ödemem ertelendi. Oyaladınız yani. İşin ilginç yanı benimle aynı zamanda tayin olan ve aynı anda başvuru yapan diğer çalışma arkadaşıma ücret ödendi. Ama benimkisi hala bekleme halinde. Kurumunuza yazdım, telefon da ettim cevap gelmedi tekrar soruyorum : aynı kurumdayız, aynı zamanda geldik, aynı başvuru yapıldıysa aynı haklara sahibim demektir; bu durumda benim ücretimin ödenmeme, gecikme gerekçesi nedir? Neye göre, kime göre kişilere ödeme yapıp veya yapmayıp bekletiyorsunuz? Bekletmedeki amaç nedir? İş bankasına genel müdürlüğüne durumu bildirdim hala bilgi gelmedi bir çözüm bulunmadı. Yeditepe şubesiniz işi ağırdan almakta, sürekli şekilde evrak vs isteyerek oyalamakta, adeta “ayrımcılık” ve “haksızlık” yapmaktadır. Yakışıksız, haksız duruma istinaden en kısa zamanda çözüm ve dönüş bekliyorum, aksi durumda resmi kurumlara şikayette bulunacağım.

Anil
Anil
27 Mayıs 2024 19:45

Sürekli olarak inceleme yapıyoruz diye mail atıyorlar, soru basit, başkasına yatabilen ücret neden benim hesabıma yatmadı?

İş Bankası Promosyon Ücretini Yatırmıyor

02 Nisan 2024 23:14
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 19:52
Ata sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 21:20
Sahip sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 22:25

İş Bankası Kategorileri