Fırat sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Kredi Kartı Başvuruları Kanuna Aykırı Bir Şekilde Reddediliyor

İş Bankası Kredi Kartı Başvuruları Kanuna Aykırı Bir Şekilde Reddediliyor
17 Kasım 2023 19:08

Başımdan talihsiz bir olay geçmesi sebebiyle farklı bankadaki kredim takibe düşmüştü ve bu borç 2021 yılında tamamen kapatıldı. Şu anda Amerika'da yaşıyorum,3000 dolar, bu günkü tl kuruyla 86 bin tl aylık gelirim var. Amerikan bankalarından toplam 9000 dolar limitli 4 adet kredi kartım ve Amerikan Kredi notum 740 ve bu oldukça iyi bir not. Kredi sicil affı çıkmasına, bankaların eski kötü sicili dikkate almamaları kanunda belirtilmiş olmasına rağmen kredi kartı başvurularım otomatik olarak reddediliyor. İs bankasında 34000 TL değerinde fonum var. Belki şu anda az ama 1000 TL'lik, hatta 500 TL'lik kredi kartı verin ki notumu düzelteyim. Bloke teminatlı kart için şubeyi aradım, şubeye geleceksin diyor. Ben ABD de yaşıyorum, vekalet göndereyim diyorum, vekalet kabul etmem diyor şube. Benim kredi kartı alabilmem için yasalar yetmiyor, para yetmiyor, Amerikan kredi notu yetmiyor ve banka hukuk dinlemiyor, mantık da dinlemiyor. Hukuka ve mantığa hepimizin ihtiyacı var. Neden benim ülkem böyle? Neden uluslararası bankacılık esaslarına dahi uymuyorsunuz? 100 TL'lik kart verin. Türkiye'de yatirim yapmak istiyorum ama izin vermiyorsunuz. Lütfen bu sorunu çözün. Ben kanun tanımam diyorsanız bari bloke teminatlı kart verin bir şekilde.

İş Bankası Kara Liste Mağduriyeti

30 Kasım 2023 19:49

12 Ekim 2024 03:02

06 Haziran 2023 20:35
Pınar sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2025 15:36
"Yaptığım başvuru sonrasında ücret iademi yapan İş Bankasına teşekkür eder, bu gibi durumlarda müşterisini mağdur edeceğine daha hızlı bir şekilde yardımcı olmasını tavsiye ederim."
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nda Güvenlik Ve İletişim Problemleri

20 Şubat 2025 19:29