Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:08

Güvenilir elektronik alışveriş sitesinden almış olduğum sıfır kutusunu ben açtığım kargocuya tutanağını ben tutturduğum Apple marka iPhone 13 modeli starlight rengi cihazın arka kasasında iç kısımdan üretim hatalı boya atığı olduğu görülmüştür. Yukarıda da belirttiğim gibi kargo kuryesine tutanağını tutturdum bunun kargo hasarı olmadığı üretim kaynaklı olduğu bariz şekilde bellidir. Almış olduğum elektronik alışveriş sitesinede başvuru yaptım Apple gibi üst düzey bir telefon üreticisinin böyle bir hatasıyla karşılaşmak beni çok üzdü. En güvenilir ve en kaliteli telefon üreticisi olduğu için Apple tercih ettim. Ama karşılaştığım bu durum Apple markasına olan güvenimi sarstı. Apple la güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz. Çok kez diğer markalardan sıfır kutu içi telefon aldım ama böyle bir durum ile kesinlikle karşılaşmadım. Premium bir telefon üreticisi olan Apple da böyle bir durum ile karşılaşmak beni hayal kırıklığın uğrattı. Konu hakkında bütün yasal haklarımı kullanacağımı tarafınıza bildirmek isterim.

Enes
Enes

Son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum

Berkay
19 Eylül 2024 21:04