Ayten
17 Kasım 2024 00:15

14.11.24 tarihinde İstanbulkart başvurusu yapmak için İstanbulkart kart başvuru online sitesine girdim. Bilgilerimi doldurdum, en son kart için 25.99 TL ödeme çıktı, kart bilgilerimi girdim, şifre geldi. İşlemde olduğum için ekranın yukarısında gelen şifreyi girdim, hatalı şifre dedi. İkinci kez tekrar şifre girin dedi. Ben ikinci kez şifre girerken tekrar tekrar şifre geldi. Mesaja bir baktım, 5000 TL'lik ödeme diyor, hemen kredi kartıma baktım, arka arkaya 5000 TL çekilmiş, beklemede duruyor. Hemen ING Bank müşteri hizmetlerini aradım, durumu bildirdim, müdahale edin talebinde bulundum, bir şey yapamayız cevabı ile karşılaştım. Hemen akabinde İBB 153'ü aradım, orada da kayıt oluşturdum. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne gittim, banka şubesi ile görüşün mutlaka denildi. ING Bank Beylikdüzü şubesine gittim, saat 15.30-16.10 arası şubedeydim, gişe işlem çalışanı kadın personele durumu anlatmaya çalıştım. 'Ben işlem almıyorum' deyip dinlemedi bile, müdür ile görüşmek istedim. Banka müdürü odasında yok. Orada koltuğa oturdum, ING müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Yardım edin. Mağdur oluyorum. İşlemi iptal edin dedim, biz şu an beklemede olan işlemi iptal edemiyoruz dedi. Çekilsin, ondan sonra müdahale edebiliriz dedi.
2 saat sonra tekrar aradım, harcama itirazı dilekçesi yazdırdım. 15.11.24 tarihinde arka arkaya beklemede olan 5000 TL çekildi. Hemen aradım, ING müşteri hizmetlerini istediğim ve olması gereken ilgi ve mağduriyetimi giderici yanıtlar alamadım. Mağduriyetimin giderilmesini ve haksız yere çekilen 5000 + 5000 paranın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

18 Kasım 2024 09:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Kasım 2024 11:20

2697520 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Hilal
15 Kasım 2024 15:14
Hüsnü sonuçtan çok memnun

Hüsnü
15 Aralık 2023 17:48
"Teşekkürler"
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
12 Mart 2024 12:04